workstation

Építész- és mérnöki (AEC, Architecture, Engineering & Construction), valamint professzionális grafikai munkaállomásokat szállítunk rövid határidővel.

Ha a cége sikeréhez elengedhetetlen a részletes építészeti, mérnöki és építési modellek határidőre történő elkészítése, akkor gyorsítsa fel az AEC szoftveralkalmazások teljesítményét a szabadon konfigurálható munkaállomásainkkal.

4K/8K videószerkesztés, 3D modeling, 3D renderelés és 3D animáció, Virtual reality (VR) és Augmented reality (AR), Pénzügyi analízisek és adatbányászat, Computer-aided engineering (CAE), Computer-aided Manufacturing (CAM), Computer-aided Manufacturing (CAM), Computer-aided Design (CAD), Mechanical computer-aided Simulation (CAS)

Supermicro W-22xx Xeon Workstation
Asus C422 PRO W-22xx Xeon Workstation
Extrém ROI: Az Intel Xeon workstation processzorok túlhúzásának előnyei
Optimális hardver mérnöki és grafikai munkaállomásokhoz
AMD Ryzen Threadripper PRO 3000WX, High-End workstation
Az AMD új dedikált munkaállomás-processzora OEM rendszerépítőknek
Nvidia RTX A2000 GPU - kicsi a bors, de erős!
AMD Radeon Pro W6600 GPU bemutató és teszt

CIO-dilemma:

felhő vagy nem felhő, ez itt a kérdés

A 2020-as év egyértelműen elhozta az áttörést: több, eddig szkeptikus partnerünk felhős migrációját segítettük a pandémia alatt, hogy szolgáltatásaikat, folyamataikat és működésüket zökkenőmentesen biztosítani tudják. Bizonyos esetekben ez inkább kényszer volt, mintsem tudatos döntés végeredménye, és a kényszer megosztja az IT-vezetőket is. A hibrid felhő előnyeiről, hátrányairól és a hibrid felhő infrastruktúráról olvasson többet itt:
Hibrid felhő migráció

3D renderelés

Egy teljes éjszakát kell várnia egy 3D renderelésre?!

-------------------------------
Cinema 4D, Maxon
-------------------------------
3D Studio Max, AutoDesk
-------------------------------
Lumion, Act-3D BV
-------------------------------
SketchUp, Trimble
-------------------------------

Egy ténylegesen nagyteljesítményű munkaállomáson nagyságrendekkel rövidebb idő alatt is megtörténhetne a folyamat. Ezzel időt és áramot takarít meg és egy napon belül jóval több renderelési feladat is végrehajtható.

Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk kiválasztani az adott feladatra optimalizált workstation-t és kiszámítani az ROI-t (Return Of Investment), vagyis a megtérülési időt!

---------------------------------
ArchiCAD, Graphisoft
---------------------------------
AutoCAD, AutoDesk
---------------------------------
Revit, AutoDesk
---------------------------------
Olvasson többet a különböző professzionális design szoftverekre optimalizált workstation-okról: Optimális hardverek grafikai munkaállomásokhoz

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 354 vendég és 0 tag böngészi