A biztonság és a személyes adatok védelme

A Real.Com-94 Informatikai Kft. elsődleges prioritásként kezeli az ügyfelek biztonságra és személyes adatainak védelmére vonatkozó jogát. Az alábbiakban találja meg a személyes adatok védelmét szolgáló irányelveinket. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat.

A Real.Com-94 Informatikai Kft. (a továbbiakban: Real.Com-94) adatvédelmi szabályzata


Adatvédelmi Nyilvántartási szám: NAIH-54149/2012. (Adatkezelés megnevezése: hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis. www.szerver.hu és www.realcom.hu weboldalak üzemeltetése, hírlevél küldése.)

A Real.Com-94 és a www.szerver.hu tiszteletben tartja ügyfelei személyes adatait. Társaságunk valamennyi részlege csak meghatározott céllal gyűjti, tárolja és használja fel ügyfelei személyes adatait. Az adatokat az ügyfelekkel való viszony támogatásához és továbbfejlesztéséhez, például a beszerzések feldolgozásához, megfelelő szolgáltatások és támogatás nyújtásához, valamint a termékekkel, szolgáltatásokkal és társaságunkkal kapcsolatos hírek és ajánlatok megosztásához használjuk. A személyes adatokat nem adjuk el másoknak. Személyes adatokat a Real.Com-94 társaságon kívüli cégekkel csak az ügyfelek beleegyezésével osztunk meg, ha ezt a törvények előírják, ha erre a Real.Com-94, ügyfelei, vagy a nagyközönség védelme miatt van szükség, vagy ha nevezett cégek a Real.Com-94 ügyfelekkel szemben fennálló kötelezettségeinek teljesítését illető szolgáltatásokat nyújtanak, de ekkor is csak olyan partnerekkel, akik magukévá teszik a Real.Com-94 biztonság és személyes adatok védelme iránti elkötelezettségét. Az ügyfelek bármikor felvehetik a kapcsolatot a Real.Com-94-gyel a személyes adatok védelmével kapcsolatban felmerült bármely kérdéssel vagy problémával. A megadott személyes adatok megtekintésére, módosítására vagy törlésére is bármikor lehetőség van. A megfelelő szabályok és eljárások használatával arra törekszünk, hogy megvédjük a személyes adatok biztonságát.

A Real.Com-94 által az ügyfelekkel kapcsolatban gyűjtött adatok

A Real.Com-94 csak meghatározott típusú személyes adatokat kér. Azért kérünk személyes adatokat az ügyfelektől, hogy feldolgozhassuk a beszerzéseket, megfelelő szolgáltatásokat nyújthassunk, fokozhassuk a webhelyünk meglátogatása során biztosított élményt, választ adhassunk az információkérésekre, ügyfélkapcsolatainkat támogathassuk, technikai kérdésekben segítséget nyújthassunk vagy webhelyünk meglátogatását követően felvehessük a kapcsolatot. A Real.Com-94 például a következő esetekben kérhet adatokat:

 • A www.szerver.hu webhelyen történő regisztráció.
 • Árajánlat kérése a termékekkel és/vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban.
 • Termékek és/vagy szolgáltatások megrendelése.
 • A megrendelés állapotával kapcsolatos e-mail értesítések (más néven „Rendeléskövető” ) kérése.
 • Segítség kérése a „Terméktanácsadótól”.
 • Támogatási kérelem kitöltése vagy telefonos technikai támogatási szolgáltatás kérése.
 • Online felmérés keretében adott visszajelzés.
 • Promóciós ajánlatokban való részvétel.
 • Feliratkozás hírlevélre vagy levelezési listára.

Valamennyi fenti esetben kérhetjük az ügyfél nevét, címét, e-mail címét, IP-címét, telefonszámát, foglalkozását, iparágát, tranzakciós adatait, például beállításait, ügyfélszámát és szervizazonosítóját, szolgáltatási előzményeit, hivatkozásokat, valamint bármely olyan adatot, amely a beszerzések feldolgozásához, a kért szolgáltatások biztosításához, vagy a szolgáltatásokkal vagy ajánlatokkal kapcsolatos regisztrációhoz vagy előfizetéshez szükséges.

A Real.Com-94 csak meghatározott célokra használja fel a személyes adatokat

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, valamint az alábbi általános célokból vagy a vonatkozó jogszabályok által megengedett egyéb célokból gyűjtjük és dolgozzuk fel:

 • Beszerzések feldolgozásához vagy a kért szolgáltatások biztosításához.
 • Termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos kérések teljesítéséhez.
 • Termékek és szolgáltatások továbbfejlesztéséhez.
 • Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez.
 • A hirdetések és tartalom tesztreszabásához.

Hírlevelek, levelezési listák, információkérések

Igény szerint a Real.Com-'94 tájékoztatót küld a különféle termékekkel vagy szolgáltatásokkal, vagy az ügyfél érdeklődésére vélhetően számot tartó további termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az ilyen tájékoztatók kiterjedhetnek a termékfrissítésekkel kapcsolatos emlékeztetőkre, speciális ajánlatokra, frissített információkra és a Real.Com-'94 egyéb új termékeire és szolgáltatásaira. Ilyen közvetlen leveleket csak a Real.Com-'94 (vagy a Real.Com-'94 nevében eljáró ügynökök) küldenek. Ha a továbbiakban nem kíván ilyen leveleket kapni, egyszerűen jelezze azt elérhetőségeinken.

Mikor osztja meg a Real.Com-94 az ügyfelek személyes adatait

A Real.Com-94 megoszthatja a személyes adatokat a Real.Com-'94 számára szolgáltatásokat végző más Real.Com-94 szervezetekkel, ügynökökkel vagy alvállalkozókkal, például a Real.Com-94 szolgáltatóival, marketingért felelős alvállalkozóival vagy pénzintézetekkel. Ha erre sor kerül, a Real.Com-94 igyekszik biztosítani, hogy ezek a felek csak a Real.Com-94 számára elvégzendő feladatokkal kapcsolatban használják fel, továbbá bizalmasan kezeljék az adatokat.

Amennyiben erre bíróság vagy kormányzati szerv utasítja vagy kötelezi (az adott illetékességi területnek megfelelően), vagy annak érdekében, hogy a társaságra vonatkozó törvényi előírásoknak megfeleljen, a Real.Com-94 a vonatkozó jogszabályok által megkövetelt vagy megengedett mértékben feltárja a személyes adatokat.

Az ügyfelek hozzájárulása nélkül a Real.Com-94 egyetlen külső szervezettel sem osztja meg a személyes adatokat marketingcélokra. Az ügyfelek hozzájárulása nélkül egyetlen külső szervezet sem kaphatja vagy vásárolhatja meg marketing vagy hirdetési célokra az ügyféllel kapcsolatos személyes adatokat (például név, cím és telefonszám) vagy a megrendelésre és a beszerzett termékekre vonatkozó adatokat.

Az ügyfél jogai

Az ügyfelet kérésére 30 napon belül tájékoztatjuk a tárolt személyes adatok típusáról, a tárolás céljáról és a lehetséges címzettekről vagy a címzettek típusáról. Írásban benyújtott kérésre ésszerű határidőn belül kijavítjuk, töröljük a személyes adatokat és/vagy megakadályozzuk azok további feldolgozását, ha bebizonyosodik, hogy pontatlanok, hiányosak vagy a feldolgozás szempontjából lényegtelenek.

Internetes kereskedelem

A www.szerver.hu címen található online bolt úgy van felépítve, hogy az ügyfélnek választási lehetősége legyen a név, cím, e-mail cím és bármely egyéb megadott személyes adat védelmét illetően. A Real.Com-94 elkötelezett a webhelyen keresztül gyűjtött adatok biztonságos kezelése iránt. Iparági szabványnak számító biztonsági eljárásokat használunk – az SSL-titkosítás a böngészőn keresztül érhető el (a biztonsági eljárásokkal kapcsolatban további részleteket a Real.Com-94 webhely A bolt biztonsága lapján talál). Az ajánlakérés, vagy megrendelés során soha nem kell megadnia hitelkártya adatokat, azok nélkül is feladhatja megrendelését és egy képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot. Emellett bármikor felveheti a kapcsolatot telefonon keresztül egy értékesítési képviselővel. Mindig is az volt az elvünk, hogy kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel, ha a beszerzéssel kapcsolatban potenciális probléma merül fel vagy bármilyen megszokott üzleti kommunikációra van szükség.

Személyre szabott szolgáltatások

A megfelelő technológiát alkalmazva egyedi szolgáltatásokat nyújtunk a látogatóinknak. A Real.Com-94 elsősorban cookie-k használatával állapítja meg, mely szolgáltatások és támogatási információk felelnek meg az ügyfél számítógépének, illetve fokozzák a vásárlási élményt az online bolt felkeresése során. Természetesen ez a technológia nem alkalmas arra, hogy bármilyen Önnel kapcsolatos információt megismerjünk. Lehetséges, hogy bizonyos dolgokat – korlátozottan – megtudunk Önről, például meg tudjuk határozni a számítógépének a típusát, ám ezen túl a cookie-k használata kizárólag azt a célt szolgálja, hogy Ön magasabb színvonalú kiszolgálást kapjon www.szerver.hu. A Real.Com-94 semmilyen módon nem törekszik az Ön adatainak illetéktelen megismerésére, miközben Ön a www.szerver.hu webhelyet használja.

Harmadik felek webhelyei

Fontos tisztában lennie azzal, hogy más webhelyek, köztük olyan webhelyek, amelyek a Real.Com-94 webhelyről elérhetők (például egy hivatkozáson keresztül) lehet, hogy személyes azonosítást lehetővé tevő információt gyűjtenek. A jelen Adatvédelmi szabályzat nem terjed ki harmadik felek a www.szerver.hu webhelyről elérhető vagy bármely egyéb webhelyeinek adatvédelmi gyakorlatára.

Kapcsolatfelvétel

Ha kapcsolatba kíván velünk lépni, illetve kérdései vagy javaslatai vannak Adatvédelmi szabályzatainkkal kapcsolatban, kérjük, írjon vagy küldjön e-mail üzenetet nekünk itt.

Intel D3-S4510 / D3-S4610 SSD-k

Konfigurálja szerverét Intel DataCenter D3-S4510 / D3-S4610-es SSD-kkel, hogy drámaian megnövelje a szerver hatékonyságát, biztosítsa az adatok védelmét és csökkentse az üzemeltetési kiadásokat!

Az egyik leghasznosabb beruházás a hagyományos HDD-k helyett a megbízhatóbb Intel D3-S4510 vagy D3-S4510-es SSD-k választása, valóban megfontolandó.
Olvasson többet erről...

Minősítéseink

Kingston Value RAM

Kingston Value RAM

Online látogatók

Oldalainkat 141 vendég és 0 tag böngészi