A biztonság és a személyes adatok védelme

A Real.Com-94 Informatikai Kft. elsődleges prioritásként kezeli az ügyfelek biztonságra és személyes adatainak védelmére vonatkozó jogát. Az alábbiakban találja meg a személyes adatok védelmét szolgáló irányelveinket. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat.

A Real.Com-94 Informatikai Kft. (a továbbiakban: Real.Com-94) adatvédelmi szabályzata


Adatvédelmi Nyilvántartási szám: NAIH-54149/2012. (Adatkezelés megnevezése: hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis. www.szerver.hu és www.realcom.hu weboldalak üzemeltetése, hírlevél küldése.)

A Real.Com-94 és a www.szerver.hu tiszteletben tartja ügyfelei személyes adatait. Társaságunk valamennyi részlege csak meghatározott céllal gyűjti, tárolja és használja fel ügyfelei személyes adatait. Az adatokat az ügyfelekkel való viszony támogatásához és továbbfejlesztéséhez, például a beszerzések feldolgozásához, megfelelő szolgáltatások és támogatás nyújtásához, valamint a termékekkel, szolgáltatásokkal és társaságunkkal kapcsolatos hírek és ajánlatok megosztásához használjuk. A személyes adatokat nem adjuk el másoknak. Személyes adatokat a Real.Com-94 társaságon kívüli cégekkel csak az ügyfelek beleegyezésével osztunk meg, ha ezt a törvények előírják, ha erre a Real.Com-94, ügyfelei, vagy a nagyközönség védelme miatt van szükség, vagy ha nevezett cégek a Real.Com-94 ügyfelekkel szemben fennálló kötelezettségeinek teljesítését illető szolgáltatásokat nyújtanak, de ekkor is csak olyan partnerekkel, akik magukévá teszik a Real.Com-94 biztonság és személyes adatok védelme iránti elkötelezettségét. Az ügyfelek bármikor felvehetik a kapcsolatot a Real.Com-94-gyel a személyes adatok védelmével kapcsolatban felmerült bármely kérdéssel vagy problémával. A megadott személyes adatok megtekintésére, módosítására vagy törlésére is bármikor lehetőség van. A megfelelő szabályok és eljárások használatával arra törekszünk, hogy megvédjük a személyes adatok biztonságát.

A Real.Com-94 által az ügyfelekkel kapcsolatban gyűjtött adatok

A Real.Com-94 csak meghatározott típusú személyes adatokat kér. Azért kérünk személyes adatokat az ügyfelektől, hogy feldolgozhassuk a beszerzéseket, megfelelő szolgáltatásokat nyújthassunk, fokozhassuk a webhelyünk meglátogatása során biztosított élményt, választ adhassunk az információkérésekre, ügyfélkapcsolatainkat támogathassuk, technikai kérdésekben segítséget nyújthassunk vagy webhelyünk meglátogatását követően felvehessük a kapcsolatot. A Real.Com-94 például a következő esetekben kérhet adatokat:

 • A www.szerver.hu webhelyen történő regisztráció.
 • Árajánlat kérése a termékekkel és/vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban.
 • Termékek és/vagy szolgáltatások megrendelése.
 • A megrendelés állapotával kapcsolatos e-mail értesítések (más néven „Rendeléskövető” ) kérése.
 • Segítség kérése a „Terméktanácsadótól”.
 • Támogatási kérelem kitöltése vagy telefonos technikai támogatási szolgáltatás kérése.
 • Online felmérés keretében adott visszajelzés.
 • Promóciós ajánlatokban való részvétel.
 • Feliratkozás hírlevélre vagy levelezési listára.

Valamennyi fenti esetben kérhetjük az ügyfél nevét, címét, e-mail címét, IP-címét, telefonszámát, foglalkozását, iparágát, tranzakciós adatait, például beállításait, ügyfélszámát és szervizazonosítóját, szolgáltatási előzményeit, hivatkozásokat, valamint bármely olyan adatot, amely a beszerzések feldolgozásához, a kért szolgáltatások biztosításához, vagy a szolgáltatásokkal vagy ajánlatokkal kapcsolatos regisztrációhoz vagy előfizetéshez szükséges.

A Real.Com-94 csak meghatározott célokra használja fel a személyes adatokat

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, valamint az alábbi általános célokból vagy a vonatkozó jogszabályok által megengedett egyéb célokból gyűjtjük és dolgozzuk fel:

 • Beszerzések feldolgozásához vagy a kért szolgáltatások biztosításához.
 • Termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos kérések teljesítéséhez.
 • Termékek és szolgáltatások továbbfejlesztéséhez.
 • Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez.
 • A hirdetések és tartalom tesztreszabásához.

Hírlevelek, levelezési listák, információkérések

Igény szerint a Real.Com-'94 tájékoztatót küld a különféle termékekkel vagy szolgáltatásokkal, vagy az ügyfél érdeklődésére vélhetően számot tartó további termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az ilyen tájékoztatók kiterjedhetnek a termékfrissítésekkel kapcsolatos emlékeztetőkre, speciális ajánlatokra, frissített információkra és a Real.Com-'94 egyéb új termékeire és szolgáltatásaira. Ilyen közvetlen leveleket csak a Real.Com-'94 (vagy a Real.Com-'94 nevében eljáró ügynökök) küldenek. Ha a továbbiakban nem kíván ilyen leveleket kapni, egyszerűen jelezze azt elérhetőségeinken.

Mikor osztja meg a Real.Com-94 az ügyfelek személyes adatait

A Real.Com-94 megoszthatja a személyes adatokat a Real.Com-'94 számára szolgáltatásokat végző más Real.Com-94 szervezetekkel, ügynökökkel vagy alvállalkozókkal, például a Real.Com-94 szolgáltatóival, marketingért felelős alvállalkozóival vagy pénzintézetekkel. Ha erre sor kerül, a Real.Com-94 igyekszik biztosítani, hogy ezek a felek csak a Real.Com-94 számára elvégzendő feladatokkal kapcsolatban használják fel, továbbá bizalmasan kezeljék az adatokat.

Amennyiben erre bíróság vagy kormányzati szerv utasítja vagy kötelezi (az adott illetékességi területnek megfelelően), vagy annak érdekében, hogy a társaságra vonatkozó törvényi előírásoknak megfeleljen, a Real.Com-94 a vonatkozó jogszabályok által megkövetelt vagy megengedett mértékben feltárja a személyes adatokat.

Az ügyfelek hozzájárulása nélkül a Real.Com-94 egyetlen külső szervezettel sem osztja meg a személyes adatokat marketingcélokra. Az ügyfelek hozzájárulása nélkül egyetlen külső szervezet sem kaphatja vagy vásárolhatja meg marketing vagy hirdetési célokra az ügyféllel kapcsolatos személyes adatokat (például név, cím és telefonszám) vagy a megrendelésre és a beszerzett termékekre vonatkozó adatokat.

Az ügyfél jogai

Az ügyfelet kérésére 30 napon belül tájékoztatjuk a tárolt személyes adatok típusáról, a tárolás céljáról és a lehetséges címzettekről vagy a címzettek típusáról. Írásban benyújtott kérésre ésszerű határidőn belül kijavítjuk, töröljük a személyes adatokat és/vagy megakadályozzuk azok további feldolgozását, ha bebizonyosodik, hogy pontatlanok, hiányosak vagy a feldolgozás szempontjából lényegtelenek.

Internetes kereskedelem

A www.szerver.hu címen található online bolt úgy van felépítve, hogy az ügyfélnek választási lehetősége legyen a név, cím, e-mail cím és bármely egyéb megadott személyes adat védelmét illetően. A Real.Com-94 elkötelezett a webhelyen keresztül gyűjtött adatok biztonságos kezelése iránt. Iparági szabványnak számító biztonsági eljárásokat használunk – az SSL-titkosítás a böngészőn keresztül érhető el (a biztonsági eljárásokkal kapcsolatban további részleteket a Real.Com-94 webhely A bolt biztonsága lapján talál). Az ajánlakérés, vagy megrendelés során soha nem kell megadnia hitelkártya adatokat, azok nélkül is feladhatja megrendelését és egy képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot. Emellett bármikor felveheti a kapcsolatot telefonon keresztül egy értékesítési képviselővel. Mindig is az volt az elvünk, hogy kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel, ha a beszerzéssel kapcsolatban potenciális probléma merül fel vagy bármilyen megszokott üzleti kommunikációra van szükség.

Személyre szabott szolgáltatások

A megfelelő technológiát alkalmazva egyedi szolgáltatásokat nyújtunk a látogatóinknak. A Real.Com-94 elsősorban cookie-k használatával állapítja meg, mely szolgáltatások és támogatási információk felelnek meg az ügyfél számítógépének, illetve fokozzák a vásárlási élményt az online bolt felkeresése során. Természetesen ez a technológia nem alkalmas arra, hogy bármilyen Önnel kapcsolatos információt megismerjünk. Lehetséges, hogy bizonyos dolgokat – korlátozottan – megtudunk Önről, például meg tudjuk határozni a számítógépének a típusát, ám ezen túl a cookie-k használata kizárólag azt a célt szolgálja, hogy Ön magasabb színvonalú kiszolgálást kapjon www.szerver.hu. A Real.Com-94 semmilyen módon nem törekszik az Ön adatainak illetéktelen megismerésére, miközben Ön a www.szerver.hu webhelyet használja.

Harmadik felek webhelyei

Fontos tisztában lennie azzal, hogy más webhelyek, köztük olyan webhelyek, amelyek a Real.Com-94 webhelyről elérhetők (például egy hivatkozáson keresztül) lehet, hogy személyes azonosítást lehetővé tevő információt gyűjtenek. A jelen Adatvédelmi szabályzat nem terjed ki harmadik felek a www.szerver.hu webhelyről elérhető vagy bármely egyéb webhelyeinek adatvédelmi gyakorlatára.

Kapcsolatfelvétel

Ha kapcsolatba kíván velünk lépni, illetve kérdései vagy javaslatai vannak Adatvédelmi szabályzatainkkal kapcsolatban, kérjük, írjon vagy küldjön e-mail üzenetet nekünk itt.

Intel DC S4500 / S4600 SSD-k

Konfigurálja szerverét Intel DataCenter S4500 / S4600-as SSD-kkel, hogy drámaian megnövelje a szerver hatékonyságát, biztosítsa az adatok védelmét és csökkentse az üzemeltetési kiadásokat!

Az egyik leghasznosabb beruházás a hagyományos HDD-k helyett a megbízhatóbb Intel DC S4500 vagy DC S4600-as SSD-k választása, valóban megfontolandó.
Olvasson többet erről...

CIO-dilemma:

felhő vagy nem felhő, ez itt a kérdés

A 2020-as év egyértelműen elhozta az áttörést: több, eddig szkeptikus partnerünk felhős migrációját segítettük a pandémia alatt, hogy szolgáltatásaikat, folyamataikat és működésüket zökkenőmentesen biztosítani tudják. Bizonyos esetekben ez inkább kényszer volt, mintsem tudatos döntés végeredménye, és a kényszer megosztja az IT-vezetőket is. A hibrid felhő előnyeiről, hátrányairól és a hibrid felhő infrastruktúráról olvasson többet itt:
Hibrid felhő migráció

Kulcsszó

Minősítéseink

Servergarden Hosting

Servergarden logo

Hírlevél feliratkozás

Please enable the javascript to submit this form

Kingston Value RAM

Kingston Value RAM

Online látogatók

Oldalainkat 357 vendég és 0 tag böngészi