Intel Multi-Core XEON szerverek forgalmazása

Intel Premier Partnerként és tapasztalt Intel Szerver Integrátorként cégünk optimális megoldást kínál kis- és középvállalatok szerverbeszerzéseihez.

Társaságunkat 1994-ben alapítottuk Debrecenben, kezdetben elektronikai-, szoftveres-, valamint webes fejlesztéseket végztünk kis- és középvállalatok részére. Később Budapestre költözést és portfolió tisztítást követően a szerverek kerültek tevékenységünk központjába. Microsoft Kisvállalati Termékspecialistaként komplex kiszolgáló megoldásokat szállítunk hosszú évek óta a KKV-nak.

Több mint tíz éve építünk és forgalmazunk Intel® kiszolgálókat és mukaállomásokat.
HP, IBM és DELL hivatalos partnerként jelentős számú HP Proliant és IBM xSeries torony- és rack szervert értékesítettünk, illetve használtunk eleinte saját szerverként is. Ám nagyon hamar szembesültünk a brand szervergyártók profitképzési gyakorlatával és hogy a méregdrága bővíthetőség mennyire ellentétes a KKV-k elvárásaival szemben. A megoldást az Intel szerverekben találtuk meg.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

Nem pusztán hardvert építünk.
Saját szerverüzemeltetési tapasztalataink alapján tanácsokat adunk a helyes konfiguráció kiválasztásához, figyelembevéve a jelen igényeket és későbbi teljesítménynövelést. Helyszini támogatást nyújtunk eladott szervereink után, legyen szó akár esetleges garanciális gondról, akár teljesítménynövelésről. Publikációkat írunk és konferenciákon veszünk részt.
Az itt látható képek például a Virtualizáció 2010 konferencián készültek.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

A teljesítmény melletti legfontosabb elvárás a biztonság és a megbízhatóság. Ennek következtében az általunk épített szerverek a minőség zálogaként kizárólag Intel, Kingston, Seagate és Western Digital hardver elemekből és alkatrészekből épülnek fel. Nem válogatunk be névtelen és kevésbé megbízható alkatrészeket csak azért mert azok olcsóbbak. Ennek köszönhető a garanciális jellegű problémák meglepően alacsony száma és az emiatt vállalt 3 év garancia az összes szerverünkre.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

Ténylegesen piacvezető ár/teljesítmény arány jellemzi Intel szervereinket

A brand szerverekkel ellentétben nem csak a szerver alap megfizethető, hanem Intel szerverek esetén a bővítések is. Az eredeti Intel második processzor mindig olcsóbb volt és olcsóbb is lesz mint pontosan ugyanaz a processzor de HP vagy Dell hűtővel és címkével. Hasonlóan a merevlemezek esetében a Hot-Swap keretnek álcázott brand címke általában duplázza, triplázza az árat. A RAM esetében valójában tényleg csak az átcímkézést kell megfizetnie a márkahű vásárlónak, pontosan ugyanazok a memóriamodulok általában megvásárolhatók közvetlenül a gyártótól is - lényegesen olcsóbban. Az Intel szerverek esetében természetesen nincs szükség hasonló trükközésre.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

Szolgáltatásunk része, hogy Budapesten és vonzáskörzetében ingyenesen házhozszállítjuk a megvásárolt szervert. A kiszállításnál van lehetőség a szerver kipróbálására, a konfiguráció gyors letesztelésére, de akár a RAID kötegek beállítása is megtörténhet, ami után azonnal kezdődhet a telepítés. Tippeket adunk a helyes használatra, a kiszolgáló karbantartásra.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia separator line

Kérem, tiszteljen meg bennünket bizalmával!
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 (30) 525-2969

Intel E5-2600 Xeon CPU

Konfiguráljon szervert Intel E5-2600 Xeon processzorral!

Az Intel bevezette a szerverpiac fő erősségét jelentő gyorsabb E5 Xeonokat. Az új processzorok számítási kapacitás és input-output tekintetében gyorsabbak és energiahatékonyabbak és a piacra való beszivárgásuk valójában már hónapokkal korábban elkezdődött.

Intel® Xeon® Processzor E5-2600 sorozat

Az Intel piacra dobta az E5-2600 családba tartozó Xeon CPU-kat. A chipgyártó számára óriási jelentőséggel bíró termékvonal új teljesítményszintet kínál az Intel alapú szerverek és munkaállomások számára.
Olvassa tovább a cikket!

Kulcsszó

Minősítéseink

Servergarden Hosting

Servergarden logo

Online látogatók

Oldalainkat 640 vendég és 0 tag böngészi