Intel Xeon szerverek építése és forgalmazása

Tizenöt éves tapasztalattal rendelkező Intel Szerver Integrátorként és Intel Premier Partnerként cégünk különleges megoldásokat kínál KKV-k és nagyvállalatok szerverbeszerzéseihez.


Társaságunkat 1994-ben alapítottuk Debrecenben, kezdetben elektronikai-, szoftveres-, valamint webes fejlesztéseket végeztünk kis- és középvállalatok részére. Később Budapestre költözést és portfólió tisztítást követően a szerverek kerültek tevékenységünk központjába. Microsoft Kisvállalati Termékspecialistaként komplex kiszolgáló megoldásokat szállítunk hosszú évek óta a KKV-nak.

Több mint tíz éve építünk és forgalmazunk Intel® kiszolgálókat és munkaállomásokat.

HP, IBM és DELL hivatalos partnerként jelentős számú HP Proliant és IBM xSeries torony- és rack szervert értékesítettünk, illetve használtunk eleinte saját szerverként is. Ám nagyon hamar szembesültünk a "brand" szervergyártók profitképzési gyakorlatával és hogy a méregdrága bővíthetőség mennyire ellentétes a KKV-k elvárásaival szemben. A megoldást az Intel szerverekben találtuk meg.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

Nem pusztán hardvert építünk.
Saját szerverüzemeltetési tapasztalataink alapján tanácsokat adunk a helyes konfiguráció kiválasztásához, figyelembevéve a jelen igényeket és későbbi teljesítménynövelést. Helyszini támogatást nyújtunk eladott szervereink után, legyen szó akár esetleges garanciális gondról, akár teljesítménynövelésről. Publikációkat írunk és konferenciákon veszünk részt.
Az itt látható képek például a Virtualizáció 2010 konferencián készültek.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

A teljesítmény melletti legfontosabb elvárás a biztonság és a megbízhatóság. Ennek következtében az általunk épített szerverek a minőség zálogaként kizárólag Intel, Kingston, Seagate és Western Digital hardver elemekből és alkatrészekből épülnek fel. Nem válogatunk be névtelen és kevésbé megbízható alkatrészeket csak azért mert azok olcsóbbak. Ennek köszönhető a garanciális jellegű problémák meglepően alacsony száma és az emiatt vállalt 3 év garancia az összes szerverünkre.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

Ténylegesen piacvezető ár/teljesítmény arány jellemzi Intel szervereinket

A brand szerverekkel ellentétben nem csak a szerver alap megfizethető, hanem Intel szerverek esetén a bővítések is. Az eredeti Intel második processzor mindig olcsóbb volt és olcsóbb is lesz mint pontosan ugyanaz a processzor de HP vagy Dell hűtővel és címkével. Hasonlóan a merevlemezek esetében a Hot-Swap keretnek álcázott brand címke általában duplázza, triplázza az árat. A RAM esetében valójában tényleg csak az átcímkézést kell megfizetnie a márkahű vásárlónak, pontosan ugyanazok a memóriamodulok általában megvásárolhatók közvetlenül a gyártótól is - lényegesen olcsóbban. Az Intel szerverek esetében természetesen nincs szükség hasonló trükközésre.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

Szolgáltatásunk része, hogy Budapesten és vonzáskörzetében ingyenesen házhozszállítjuk a megvásárolt szervert. A kiszállításnál van lehetőség a szerver kipróbálására, a konfiguráció gyors letesztelésére, de akár a RAID kötegek beállítása is megtörténhet, ami után azonnal kezdődhet a telepítés. Tippeket adunk a helyes használatra, a kiszolgáló karbantartásra.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia separator line

Kérem, tiszteljen meg bennünket bizalmával!
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 (30) 525-2969

CIO-dilemma:

felhő vagy nem felhő, ez itt a kérdés

A 2020-as év egyértelműen elhozta az áttörést: több, eddig szkeptikus partnerünk felhős migrációját segítettük a pandémia alatt, hogy szolgáltatásaikat, folyamataikat és működésüket zökkenőmentesen biztosítani tudják. Bizonyos esetekben ez inkább kényszer volt, mintsem tudatos döntés végeredménye, és a kényszer megosztja az IT-vezetőket is. A hibrid felhő előnyeiről, hátrányairól és a hibrid felhő infrastruktúráról olvasson többet itt:
Hibrid felhő migráció

Windows Virtual Desktop promó

30% kedvezmény jár 90 napig
az új ügyfeleknél indított D és Bs szérián beüzemelt Windows Virtual Desktop környezetek compute költségéből
- Az év végéig tartó promóciós időszakban történő aktiváció esetén
- Csak D és Bs szériás virtuális gépekre vonatkozik és január 1. előtt nem lehetett az előfizetésben WVD
- meghívó link: https://bit.ly/3z0dbWM - A részletekért hívjon bennünket most:
+36 (30) 525-2969

Olvasson többet Azure hibrid felhős megoldásainkról!

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 148 vendég és 0 tag böngészi