Windows 365 - Cloud PC, a felhőalapú számítógép

A Covid-19 világszerte jelentős változásokat okozott a munkamodellekben. Napról napra egyre több szervezet alakul át a virtuális folyamatok és a távoli együttműködés révén. A bárhonnan történő munkavégzés képessége most elengedhetetlen, a közeljövőben - illetve már a jelenben - a hibrid munkavégzés az új norma.

Mi az a Windows 365?

A Microsoft elérhetővé tette azokat az eszközöket, amelyekkel a felhő erejét és biztonságát élvezheti és könnyedén használatba veheti a Windows 365 - Cloud PC-t, az új szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan hozzáférjen felhőalapú számítógépéhez. A Windows 365 hatékony, személyre szabott, teljes Windows-élményt nyújt a felhőben, bármilyen eszközön. Az operációs rendszer hátterét a Microsoft felhőbe vitte, beleértve az összes alkalmazást, adatot, beállítást és egy teljesen új, kifejezetten a hibrid világra szabott személyi számítástechnikai kategóriát hoz létre: a Cloud PC-t. A Windows-élmény egységes hozzáférést biztosít a Microsoft 365 alkalmazásaihoz, például a Word, az Excel, a PowerPoint és az Teams alkalmazásokhoz. Ott folytathatja a munkát, ahol legutóbb abbahagyta, mert a Cloud PC állapota változatlan marad, még akkor is, ha eszközt vált. A Windows 365 segítségével könnyedén beállíthatja és méretezheti a Cloud PC-ket az igényeinek megfelelően, és biztonságosan támogathatja a hibrid munkaerőt.

Windows 365 - Cloud PC

Kattintson: Windows 365, avagy az Ön Cloud PC-je

Miért válassza a Windows 365-öt?

A Windows 365 segít a munkáltatóknak megoldani azokat a kihívásokat, amelyekkel már jóval a világjárvány előtt is szembesültek. A Windows 365 három legfontosabb jellemzője, amit érdemes tudnia:

Teljesítmény:

A Windows 365 teljes PC-élményt nyújt a felhőből, lehetővé téve az informatikusok számára, hogy igényeiknek megfelelően gyorsan és egyszerűen növeljék vagy csökkentsék a felhasználói létszámot. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes alkalmazásukat, eszközüket, adataikat és beállításaikat a felhőből streameljék bármilyen - akár nagyon kis teljesítményű - eszközön, pl. NComputing vékony kliensen.

Egyszerűség:

A Windows 365 egyszerű és ismerős Windows-élményt kínál, és egyszerűsíti a telepítést, a frissítéseket és a kezelést - más VDI megoldásokkal ellentétben pedig a Windows 365 nem igényel virtualizációs tapasztalatot. A végpontra optimalizált Windows 365 használatával és a Microsoft Endpoint Manager segítségével a felhőalapú PC-k installálása és kezelése még egyszerűbb, mint a fizikai PC-k kezelése.

Biztonság:

A Windows 365 egyszerűsíti a biztonságot és a felhő erejét a Zero Trust elveit kihasználva. Az információk védelme és tárolása a felhőben történik, nem pedig az eszközön/kliensen.

Windows 365 - Cloud PC - szerver.hu

Hogyan kezdhetem el a Windows 365 használatát?

A Windows 365 két kiadásban érhető el: Windows 365 Business és Windows 365 Enterprise. A Business előfizetéssel rendelkező ügyfelek esetében 300 felhasználóban van limitálva és mindent online kezelhetnek a windows365.microsoft.com oldalon keresztül.
A Windows 365 Enterprise olyan szervezeteknek készült, amelyek a Microsoft Endpoint Managerrel szeretnék kezelni a felhőalapú PC-iket, és ki szeretnék használni a más Microsoft-szolgáltatások való integráció előnyeit is, beleértve az Azure Active Directory és a Végponthoz készült Microsoft Defender szolgáltatást. A Windows 365 Enterprise csomaghoz nincs licenckorlát megadva. A Windows 365 Enterprise használatához minden egyes felhasználónak rendelkeznie kell Windows 11 Nagyvállalati vagy Windows 10 Enterprise verziós, valamint Microsoft Endpoint Manager- és Azure Active Directory P1-licenccel. A Microsoft Endpoint Manager- és Azure Active Directory P1-licencek részei a Microsoft 365 F3-, a Microsoft 365 E3-, a Microsoft 365 E5-, a Microsoft 365 A3-, a Microsoft 365 A5-, a Microsoft 365 Business Premium verziós és a diákjogosultsággal kiegészített Microsoft 365 Oktatási verziós előfizetéseknek, illetve külön is megvásárolhatók.

A Windows 365 Enterprise - a felhasználók licencelése:

  • Windows Pro végpontokkal: Windows 10/11 E3 + EMS E3 vagy Microsoft 365 F3 / E3 / E5 / Business Premium.
  • Nem Windows Pro végpontokkal: Windows VDA E3 + EMS E3 vagy Microsoft 365 F3 / E3 / E5 / Business Premium.

Engedje meg, hogy megismerjük a kihívásait és megoldást kínáljunk akár Windows 365, vagy akár Azure Virtual Desktop szolgáltatásra!

Bemutatkozik a Windows 365, a felhőalapú számítógép

A Windows 365 licencenként csak egy felhasználót engedélyez, és nem támogat több felhasználót egyetlen Cloud PC-n. A meglévő Windows 365 Business licencek nem konvertálhatók Windows 365 Enterprise-ra. Ha a Windows 365 Enterprise-ra egy olyan Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) szolgáltatón keresztül fizet elő, mint a Szerver.Hu, akkor bármikor kérhet tőlünk technikai támogatást a szolgáltatással kapcsolatban. A Windows 365 Business és a Windows 365 Enterprise közötti összehasonlító táblázatban megtekintheti, hogy megtalálja a vállalkozása számára legmegfelelőbb megoldást.

A Windows 365 a világ első felhőalapú PC-je. A Windows 365 segítségével a Windows hibrid helyi operációs rendszerré és felhőalapú operációs rendszerré válik. A szervezetek eldönthetik, hogy a helyileg telepített operációs rendszerrel rendelkező PC vagy a felhőalapú operációs rendszerrel rendelkező felhőalapú PC felel-e meg leginkább egy adott felhasználónak vagy szerepkörnek a szervezetben. A Microsoft az Azure Virtual Desktop terén is folytatja az innovációt azon szervezetek számára, amelyek mély virtualizációs tapasztalattal rendelkeznek és több testreszabási és rugalmassági lehetőséget szeretnének. A Windows hibrid helyi és felhőalapú operációs rendszerré való fejlődése lehetővé teszi, hogy Ön és szervezete mindig naprakész maradjon, és az adott környezethez a legjobb biztonsági beállításokat tegye lehetővé. Ebben a táblázatban a Windows 365 leggyakrabban használt verzióit és árazását megtalálja. Az összes termék azonnal megrendelhető tőlünk és nagyon rövid idő alatt csatasorba állítjuk és menedzseljük a szükséges W365 Cloud pc-ket.

Keressen bennünket egy ingyenes konzultációért!

Meghallgatjuk, milyen feladatai és IT kihívásai vannak
és javaslatot adunk az optimális megoldásra.

Tel: 06 (30) 525-2969, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

separator line

Együttműködés és a Microsoft 365

Tekintse meg akciós M365 office Basic / Standard / Premium / Apps ajánlatunkat!


M365 - A tökéletes produktivitás bárhol, bármely eszközön biztonságosan, olvasson a Microsoft 365 alapú munkaterületekről.

Outlook és Exhange online. Intelligensebb üzenet és naptárkezelés, SPAM szűrt és vírusírtott levelezés.

Onedrive és Sharepoint Információmegosztás és Közös munkavégzés. Hatékony és modern dokumentum tárolás és megosztás.

A részletek itt: Együttműködés és a Microsoft 365 (pdf)

CIO-dilemma:

felhő vagy nem felhő, ez itt a kérdés

A 2020-as év egyértelműen elhozta az áttörést: több, eddig szkeptikus partnerünk felhős migrációját segítettük a pandémia alatt, hogy szolgáltatásaikat, folyamataikat és működésüket zökkenőmentesen biztosítani tudják. Bizonyos esetekben ez inkább kényszer volt, mintsem tudatos döntés végeredménye, és a kényszer megosztja az IT-vezetőket is. A hibrid felhő előnyeiről, hátrányairól és a hibrid felhő infrastruktúráról olvasson többet itt:
Hibrid felhő migráció

Biztonságos felhő alapú szerver csomagok

Cloud Szerver csomagajánlatainkkal megbízható, biztonságos és költséghatékony IT infrastruktúrát biztosíthat cégének, ugyanakkor alkalmazottai számára nyújthat egyszerű elérést adataikhoz, leveleikhez, alkalmazásaikhoz a világ bármely pontjáról.

Hosszú távú megoldás. Minden növekvő cég életében előbb utóbb eljön az a pillanat, amikor el kell gondolkodnia vállalati IT infrastruktúrájának hatékonyságáról vagy bővítéséről: Hogyan tudnám optimalizálni a költségeket? Hogyan férhetnék hozzá a legmodernebb technológiákhoz, hogy ne maradjak le az egyre élesebb piaci versenyben?

Igényekre szabva. A hazai piacot felmérve, úgy tapasztaltuk, hogy jellemzően három terület szomjazik a kulcsrakész felhős megoldásokra, így ezeket az igényeiket előtérbe helyezve hoztuk létre ajánlatainkat.

Olvasson többet Azure hibrid felhős megoldásainkról!

Windows Virtual Desktop promó

30% kedvezmény jár 90 napig
az új ügyfeleknél indított D és Bs szérián beüzemelt Windows Virtual Desktop környezetek compute költségéből
- Az év végéig tartó promóciós időszakban történő aktiváció esetén
- Csak D és Bs szériás virtuális gépekre vonatkozik és január 1. előtt nem lehetett az előfizetésben WVD
- meghívó link: https://bit.ly/3z0dbWM - A részletekért hívjon bennünket most:
+36 (30) 525-2969

Olvasson többet Azure hibrid felhős megoldásainkról!

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 162 vendég és 0 tag böngészi