Intel Xeon szerverek azonnal, raktárról!

Intel Data Center Solutions Premier támogatás
elválasztó vonal

Szerverek szállítása rövid szállítási határidővel

Szerverek raktárról, gyors kiszállításAz Ön által kiválasztott akciós Intel szervert általában 2-3 munkanapon belül, a különleges konfigurációkat, munkaállomásokat, torony- és rack szervereket általában 2-4 héten belül szállítani tudjuk. Áraink ingyenes házhozszállítást tartalmaznak Budapesten és vonzáskörzetében! Vidékre a DPD futárszolgálattal szállítjuk ki szervereinket.

elválasztó vonal

BIOS frissítés, egyéb tartozékok, garancia

Szerverek raktárról, gyors kiszállításA kiszolgálót kipróbált, BIOS/Firmware, ME (Management Engine), BMC (Baseboard Management Controller) és FRUSDR (Field Replaceable Unit Sensor Data Record) frissített, letesztelt állapotban szállítjuk. A szerverhez mellékeljük az eredeti Intel alkatrészek dobozait és azok minden tartozékát: leírások és instrukciók, driverek, szoftverek, valamint az installációnál fel nem használt alkatrészek, kábelek.

Ha Önnek úgy kényelmesebb, akkor beállítjuk Ön által meghatározott RAID tömböket annak érdekében, hogy az operációs rendszer installálása azonnal megkezdődhessen.

Garancia: szervereinkre kivétel nélkül 3 év teljeskörű garancia vonatkozik az alábbiak szerint:
- Budapest és vonzáskörzetében 3 év helyszíni garancia
- egyéb esetekben 3 év budapesti szervízgarancia.

elválasztó vonal

Intel AWR, Advanced Warranty Replacement

Szerverek raktárról, gyors kiszállításAz un. Intel AWR (Advanced Warranty Replacement) egy prémium garanciális szolgáltatás, amelyet a jogosult Intel Technology Provider Program tagok vehetnek igénybe. A Real.Com-94 Kft. Intel Gold partneri tagsága révén az Intel kiemelt támogatását élvezi, az AWR azonnali, soron kívüli alkatrészellátást garantál. Az Intel nekünk anélkül is elküldi a csereterméket, vagy alkatrészt, hogy megvárná a hibás alkatrész beérkezését. Ez a gyakorlatban 1-2 munkanapon belüli alkatrészpótlást jelent az Intel részéről, így mi is valóban gyorsan tudunk reagálni egy esetleges garanciális hiba esetén.


Intel chip az alaplapon

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 159 vendég és 0 tag böngészi