Intel Xeon szerverek azonnal, raktárról!

Intel Data Center Solutions Premier támogatás
elválasztó vonal

Szerverek szállítása rövid szállítási határidővel

Szerverek raktárról, gyors kiszállításAz Ön által kiválasztott akciós Intel szervert általában 2-3 munkanapon belül, a különleges konfigurációkat, munkaállomásokat, torony- és rack szervereket általában 2-4 héten belül szállítani tudjuk. Áraink ingyenes házhozszállítást tartalmaznak Budapesten és vonzáskörzetében! Vidékre a DPD futárszolgálattal szállítjuk ki szervereinket.

elválasztó vonal

BIOS frissítés, egyéb tartozékok, garancia

Szerverek raktárról, gyors kiszállításA kiszolgálót kipróbált, BIOS/Firmware, ME (Management Engine), BMC (Baseboard Management Controller) és FRUSDR (Field Replaceable Unit Sensor Data Record) frissített, letesztelt állapotban szállítjuk. A szerverhez mellékeljük az eredeti Intel alkatrészek dobozait és azok minden tartozékát: leírások és instrukciók, driverek, szoftverek, valamint az installációnál fel nem használt alkatrészek, kábelek.

Ha Önnek úgy kényelmesebb, akkor beállítjuk Ön által meghatározott RAID tömböket annak érdekében, hogy az operációs rendszer installálása azonnal megkezdődhessen.

Garancia: szervereinkre kivétel nélkül 3 év teljeskörű garancia vonatkozik az alábbiak szerint:
- Budapest és vonzáskörzetében 3 év helyszíni garancia
- egyéb esetekben 3 év budapesti szervízgarancia.

elválasztó vonal

Intel AWR, Advanced Warranty Replacement

Szerverek raktárról, gyors kiszállításAz un. Intel AWR (Advanced Warranty Replacement) egy prémium garanciális szolgáltatás, amelyet a jogosult Intel Technology Provider Program tagok vehetnek igénybe. A Real.Com-94 Kft. Intel Gold partneri tagsága révén az Intel kiemelt támogatását élvezi, az AWR azonnali, soron kívüli alkatrészellátást garantál. Az Intel nekünk anélkül is elküldi a csereterméket, vagy alkatrészt, hogy megvárná a hibás alkatrész beérkezését. Ez a gyakorlatban 1-2 munkanapon belüli alkatrészpótlást jelent az Intel részéről, így mi is valóban gyorsan tudunk reagálni egy esetleges garanciális hiba esetén.


Intel chip az alaplapon

CIO-dilemma:

felhő vagy nem felhő, ez itt a kérdés

A 2020-as év egyértelműen elhozta az áttörést: több, eddig szkeptikus partnerünk felhős migrációját segítettük a pandémia alatt, hogy szolgáltatásaikat, folyamataikat és működésüket zökkenőmentesen biztosítani tudják. Bizonyos esetekben ez inkább kényszer volt, mintsem tudatos döntés végeredménye, és a kényszer megosztja az IT-vezetőket is. A hibrid felhő előnyeiről, hátrányairól és a hibrid felhő infrastruktúráról olvasson többet itt:
Hibrid felhő migráció

Windows Virtual Desktop promó

30% kedvezmény jár 90 napig
az új ügyfeleknél indított D és Bs szérián beüzemelt Windows Virtual Desktop környezetek compute költségéből
- Az év végéig tartó promóciós időszakban történő aktiváció esetén
- Csak D és Bs szériás virtuális gépekre vonatkozik és január 1. előtt nem lehetett az előfizetésben WVD
- meghívó link: https://bit.ly/3z0dbWM - A részletekért hívjon bennünket most:
+36 (30) 525-2969

Olvasson többet Azure hibrid felhős megoldásainkról!

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 1449 vendég és 0 tag böngészi