Azure Stack HCI és Intel Select Solutions

nem akarunk mindent a felhőbe költöztetni
separator line

Az elmúlt 5 év azt támasztja alá, hogy már nem akarunk mindent a felhőbe költöztetni, inkább ott akarunk fejleszteni, ahol a legtöbb értelme van.
És sokszor a földön, on-premise van értelme. Továbbra is használni akarjuk a felhőt, de szorosan összekötve a földi adatközponttal.

Tehát hibrid felhő.

az elmaradhatatlan statisztika
separator line

Az Azure Stack HCI, a Microsoft Hyper-V virtualizációját, valamint Storage Spaces Direct (S2D) és Software Defined Network (SDN) vezérlőket magában foglaló megoldása olyan vállalatokat céloz meg, akiknek a virtualizált Windows- és Linux-, vagy akár Kubernetes applikációkat házon belül (on-premise) szeretnének futtatni, miközben csatlakoznak a Microsofthoz Azure felhőszolgáltatáshoz. Vagyis egy tipikus hibrid felhő környezetet.

Azure Stack HCI előnyök

  • Hibrid felhő képességek. Az IT-rendszergazdák mostantól új telepítési varázsló segítségével gyorsan beállíthatnak egy Azure Stack HCI klasztert, és csatlakozhatnak az Azure-hoz, hogy kihasználhassák az alapvető Azure szolgáltatásokat, mint például az Azure Backup, az Azure Security Center és az Azure Monitor.
  • Azure Arc integráció. A partnerek az Azure Arc segítségével több klasztert is figyelhetnek, megtekinthetik és természetesen menedzselhetik pl. az Azure Stack HCI-n, így az on-premise környezetben futó virtuális gépeket.
  • Stretch klaszterezés. A kiterjesztett klaszterezéssel a különböző lokációkon, telephelyeken, akár különböző városokban üzemelő kiszolgálók ugyanannak a klaszternek a részei. Ez egy fontos új képesség az üzleti folyamatosság és a katasztrófa utáni helyreállítás számára.
  • Hiperkonvergens platform. Szimpla, mégis zseniális: minimum 2 szerverrel már hibatűrő, natív hibrid környezet. Természetesen emiatt sokkal olcsóbb lehet, mint egy tradícionális klaszterelt szerver rendszer NAS, DAS, vagy SAN tárolókkal. Lényegesen olcsóbb.
Kiterjesztett klaszter (stretched cluster), amely lehetővé teszi egy Azure Stack HCI klaszter átfogását két helyiségben, két épületben vagy akár két városban.
separator line

A meglévő IT környezetének modernizálására irányuló erőfeszítései során ne hagyja figyelmen kívül az Azure Stack HCI-t. Ez a hibrid szolgáltatásként nyújtott hiperkonvergens infrastruktúra rendszer kiváló választás, amely nagyvállalati szintet és nagyszerű ár-teljesítmény arányt kínál a megszokott kezelési lehetőségekkel - mi mást is kérhetnénk?

Az Azure Stack HCI támogatja az új natív felhő-alapú, Kubernetes alkalmazásokat is, pont olyan intuitív felhasználói élményt nyújtva, mint a Microsoft Azure-ban elérhető AKS-en.
Azure Stack HCI havi ár, árazás
separator line

Az Azure Stack HCI használatáért CPU fizikai magonként kell fizetni havonta egy Azure előfizetésen keresztül. (A hyper-threading használata nem befolyásolja a licencköltséget.) Ez a költség nem tartalmazza az esetleges virtuális gépek licencelését.

Azure Stack HCI hardver

Hogy miért szerettünk bele? Mert már két szerverrel is elindítható, emiatt a kisebb cégeknek és irodáknak, vagyis a KKV-knek is elérhető ez a nagyvállalati technológia.

Azure Stack HCI hardver - kezdje kicsiben
separator line

Nem nulláról indulunk. Hadd segítsünk, megtapasztaltuk, hogy milyen munkaterhelésekhez milyen hardver szükséges. Az Intel és a Microsoft hozzáadta az alapvető verifikációt, és a validációt, az előre konfigurált rendszerek biztosan hozzák az elvárt teljesítményt.
  • Edge model, BASE konfiguráció – KKV-k számára (SMB), távoli- és fiókirodák (ROBO) és edge környezetek
  • Edge model, PLUS konfiguráció - KKV, ROBO és peremkörnyezetekhez. Kihasználja az Intel® Optane™ technológia előnyeit az erősebb munkaterhelések támogatására, mint pl. a Microsoft SQL Server.
  • Datacenter model, BASE konfiguráció - Nagyvállalati környezet és enterprise terhelések egy hibrid tároló kialakításban.
  • Datacenter model, PLUS konfiguráció - Nagyvállalati környezetek a legnagyobb elvárással - támogatja a legigényesebb kritikus gyártási munkaterheket. Ideális egészségügyi környezetben, ahol az elektronikus egészségügyi adatbázis -szoftverek (EHR) gyors válaszokat igényelnek.
Azure Stack HCI és Intel Select Solutions - garantált kompatibilitás és teljesítmény
separator line

Intel Technology Provider Gold minősítésünk miatt az Intel teljes támogatását élvezzük - már a tervezés fázisában is. Engedje meg, hogy segítsünk!

Keressen bennünket egy ingyenes konzultációért!

Meghallgatjuk, milyen feladatai és IT kihívásai vannak
és javaslatot adunk az optimális megoldásra.

Tel: 06 (30) 525-2969, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

separator line

Együttműködés és a Microsoft 365

Tekintse meg akciós M365 office Basic / Standard / Premium / Apps ajánlatunkat!


M365 - A tökéletes produktivitás bárhol, bármely eszközön biztonságosan, olvasson a Microsoft 365 alapú munkaterületekről.

Outlook és Exhange online. Intelligensebb üzenet és naptárkezelés, SPAM szűrt és vírusírtott levelezés.

Onedrive és Sharepoint Információmegosztás és Közös munkavégzés. Hatékony és modern dokumentum tárolás és megosztás.

A részletek itt: Együttműködés és a Microsoft 365 (pdf)

CIO-dilemma:

felhő vagy nem felhő, ez itt a kérdés

A 2020-as év egyértelműen elhozta az áttörést: több, eddig szkeptikus partnerünk felhős migrációját segítettük a pandémia alatt, hogy szolgáltatásaikat, folyamataikat és működésüket zökkenőmentesen biztosítani tudják. Bizonyos esetekben ez inkább kényszer volt, mintsem tudatos döntés végeredménye, és a kényszer megosztja az IT-vezetőket is. A hibrid felhő előnyeiről, hátrányairól és a hibrid felhő infrastruktúráról olvasson többet itt:
Hibrid felhő migráció

Windows Virtual Desktop promó

30% kedvezmény jár 90 napig
az új ügyfeleknél indított D és Bs szérián beüzemelt Windows Virtual Desktop környezetek compute költségéből
- Az év végéig tartó promóciós időszakban történő aktiváció esetén
- Csak D és Bs szériás virtuális gépekre vonatkozik és január 1. előtt nem lehetett az előfizetésben WVD
- meghívó link: https://bit.ly/3z0dbWM - A részletekért hívjon bennünket most:
+36 (30) 525-2969

Olvasson többet Azure hibrid felhős megoldásainkról!

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 1279 vendég és 0 tag böngészi