A Real.Com-94 Informatikai Kft. (a továbbiakban: Real.Com-94) minden észszerű erőfeszítést megtett és megtesz annak biztosítására, hogy a www.szerver.hu internetes honlapján közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a Real.Com-94 sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A Real.Com-94 nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért.

A www.szerver.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. A Real.Com-94 nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A Real.Com-94 nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A Real.Com-94 weboldalának bármelyik olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat a Real.Com-94-nek, elfogadja, hogy a Real.Com-94-nek korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint a Real.Com-94 az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni, kivéve ha a Felek erről külön szerződésben másképp nem rendelkeztek.

A Real.Com-94 tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembevételével kezeli a rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat. Kizárólag a megjelölt célra használja fel, nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival és semmilyen formában nem adja át harmadik félnek és minden ésszerű erőfeszítést megtesz az ilyen adatok védelme érdekében.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a www.szerver.hu oldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Real.Com-94 nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Szerzői jog:
A Real.Com-94 weboldalai, az azokon található minden képi, hang- és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Real.Com-94 kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Real.Com-94 fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Real.Com-94 minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

Intel D3-S4510 / D3-S4610 SSD-k

Konfigurálja szerverét Intel DataCenter D3-S4510 / D3-S4610-es SSD-kkel, hogy drámaian megnövelje a szerver hatékonyságát, biztosítsa az adatok védelmét és csökkentse az üzemeltetési kiadásokat!

Az egyik leghasznosabb beruházás a hagyományos HDD-k helyett a megbízhatóbb Intel D3-S4510 vagy D3-S4510-es SSD-k választása, valóban megfontolandó.
Olvasson többet erről...

Minősítéseink

Kingston Value RAM

Kingston Value RAM

Online látogatók

Oldalainkat 424 vendég és 0 tag böngészi