Segítünk szervert választani!

Tartalomjegyzék

Engedje meg, hogy segítsünk a helyes szerver gép konfiguráció kiválasztásában!

Intel Xeon badge Talán Ön tapasztalt számítástechnikai szakember, mégis elkélhet egy kis segítség a megfelelő Intel szerver konfiguráció kiválasztásánál - elsősorban a legújabb Intel szerver alkatrészek között megtalálni az optimális darabokat a lehető legalacsonyabb költségek mellett.
Árnyalja a képet, hogy az eddigi E3-1200 v6 sorozatú Intel Xeon processzorok után megjelent az Intel® Xeon® E sorozat, illetve az E5-2600 v4 után az Intel® Xeon® Scalable processzorok melyek vadonatúj architekturával, új tokozással rendelkeznek. Ennek megfelelően új alaplapokra és új szerverházakra van szükség, sőt a DDR4 memória bevezetésével azt mondhatjuk, hogy a teljes rendszer áttervezésre került.


Ön már valószinüleg eldöntötte, hogy torony-, vagy rack szerverre van szükség, a választásnál a szerver elhelyezése a kulcs. Kis- és középvállalati szerverek esetén, ha maximum egy-két kiszolgálóra van szükség, a torony kivitel a gazdaságosabb megoldás. Amennyiben három, vagy több szerver elhelyezéséről kell gondoskodni, a rack szekrényben való kialakítással lényegesen nagyobb szerversűrűség érhető el adott területen.
Néhány szerverhotel is preferálja és díjazza az 1U és 2U magas rackszerverek elhelyezést alacsonyabb havidíjjal.

Következő oldalon a torony szerver választásról olvashat.

Intel E5-2600 Xeon CPU

Konfiguráljon szervert Intel E5-2600 Xeon processzorral!

Az Intel bevezette a szerverpiac fő erősségét jelentő gyorsabb E5 Xeonokat. Az új processzorok számítási kapacitás és input-output tekintetében gyorsabbak és energiahatékonyabbak és a piacra való beszivárgásuk valójában már hónapokkal korábban elkezdődött.

Intel® Xeon® Processzor E5-2600 sorozat

Az Intel piacra dobta az E5-2600 családba tartozó Xeon CPU-kat. A chipgyártó számára óriási jelentőséggel bíró termékvonal új teljesítményszintet kínál az Intel alapú szerverek és munkaállomások számára.
Olvassa tovább a cikket!

Hírlevél feliratkozás

Please enable the javascript to submit this form

Kulcsszó

Minősítéseink

Servergarden Hosting

Servergarden logo

Online látogatók

Oldalainkat 1126 vendég és 0 tag böngészi