Jelenleg futó Intel szerver gép akcióink

Ha Önnek villámgyorsan egy átgondoltan kialakított konfigurációra van szüksége.

Xeon szerver promóciók

A következő kiszolgáló konfigurációk alkatrészeit raktáron tartjuk, hogy megrendelés esetén azonnal szállítani tudjuk őket. Akciós szervereink egyrészt saját tapasztalataink szerinti legésszerűbb összeállítások, másrészt - nem meglepően - a leggyakrabban rendelt konfigurációk is:

Bomba FUJITSU PRIMERGY TX1310 M3 szerver promócióA Fujitsu PRIMERGY TX1310 M3 ideális első szerver a kis- és középvállalatok számára.

A szerver működését egy nagy teljesítményű négymagos Intel Xeon processzor E3-1225 v6 Kaby Lake biztosítja. Az Intel Turbo Boost 2 technológiával, a szerver a 3,7 GHz-es frekvenciát is eléri, így téve a szervert még erősebbé. Támogatja az ECC védelemmel ellátott 8 gigabájtos DDR4 memóriát, ami 32 GB-osra bővíthető köszönhetően a szabad kapacitásnak. A szervert felszerelték egy dupla gigabites hálózati kommunikációs adapterrel is, hogy Önnek mindig folyamatos kapcsolata legyen. A merevlemezek egy szilárd foglalatban kaptak helyet, ahol további 4 merevlemeznek is van hely. A szerver biztonságról RAID 0/1/10 típus gondoskodik. A szerver további előnye még a 94% magas hatásfok és a 80 PLUS Bronze minősítés.
öt (5) év helyszíni garanciával

csak 209.900 Ft +ÁFA!Fujitsu PRIMERGY TX1310 M3 torony szerver 8GB ECC memóriával és két 500GB-os diszkkelFUJITSU PRIMERGY TX1310 M3 szerver


Részletek, technikai specifikációk:
http://www.fujitsu.com/hu/products/computing/servers/primergy/tower/tx1310m3/

Az ajánlati konfiguráció részletei:
Processzor: Intel Xeon E3-1225v6 (4 magos, 3.3GHz/3.7GHz, 8MB Cache, 64-bit)
Memória: 8GB UDIMM DDR4, 2400MHz, (Max. 32GB)
Háttértár: 2x Fujitsu 500GB SATA3 HDD
Optikai meghajtó: DVD Super Multi
Garancia: 5 év NBD helyszíni, 5 nap / 9 óra (9x5, munkanapokon, munkaidőben), közvetlenül a Fujitsu által biztosítva.
--------------------------------------------
Ára: 209.900 Ft +ÁFA
Azonnal, raktárról tudjuk szálltani 2018 első félévében!
--------------------------------------------

Servergarden Hosting

A szerverbérlés szakértője 2011 óta a Servergarden.

A szerver hoszting szolgáltatás mindig is bizalmi tevékenységnek számított, hiszen a szerverbérlést biztosító cégek egyszerre felelnek az adatbiztonságért és a visszaélések megakadályozásáért. Mindeközben pedig folyamatosan fejleszteniük kell az infrastruktúrát, hogy lépést tarthassanak a versenytársakkal és a piaci igények változásaival.
Olvassa tovább a cikket!

Intel E5-2600 Xeon CPU

Konfiguráljon szervert Intel E5-2600 Xeon processzorral!

Az Intel bevezette a szerverpiac fő erősségét jelentő gyorsabb E5 Xeonokat. Az új processzorok számítási kapacitás és input-output tekintetében gyorsabbak és energiahatékonyabbak és a piacra való beszivárgásuk valójában már hónapokkal korábban elkezdődött.

Intel® Xeon® Processzor E5-2600 sorozat

Az Intel piacra dobta az E5-2600 családba tartozó Xeon CPU-kat. A chipgyártó számára óriási jelentőséggel bíró termékvonal új teljesítményszintet kínál az Intel alapú szerverek és munkaállomások számára.
Olvassa tovább a cikket!

Kulcsszó

Minősítéseink

Servergarden Hosting

Servergarden logo

Nézzen körül nálunk

Camelpark Camelpark.hu

SEO centrum, Google Pagerank

Realcom RealCom.hu

Microsoft OEM, OLP licenszelés

Online látogatók

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi