AMD Ryzen™ 9 5900X PRO workstation, 32GB RAM, nVIDIA Quadro T1000 8GB DDR6, 1TB PCIe NVMe SSD,
595.500 Ft +ÁFA, akár néhány munkanapon belül!

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy 06 (30) 525-2969
elválasztó vonal

Hozz létre valami csodálatosat!

Az AMD Ryzen CPU-család az AMD mainstream processzorcsaládja, de a teljesítmény tekintetében ezek a chipek más gyártók high-end asztali (HEDT) modelljeivel vetekednek. Ebben a konfigurációban 12 magot és 24 szálat kínáló, ugyanakkor magas órajeleken (3.70 - 4.80 GHz) dolgozó Zen 3 (Vermeer) Ryzen a legtöbb mérnöki és grafikai alkalmazásban kiválóan teljesít. A Zen 3-mal és a Ryzen 5000-es sorozattal az AMD jelentős ugrást ért el az egymagos-, valamint a többmagos teljesítményben a korábbi Ryzen processzorokhoz, sőt még az Intel Alder Lake (12. Gen Core) processzoraihoz képest is. Persze ha valami még nagyobbat szeretne, arra is van mód és lehetőség: az AMD Threadripper PRO CPU-k még több magot, memóriacsatornát és PCI-E sávot kínálnak - de persze jelentős felár mellett.

AMD Ryzen™ 9 7950X Signature Edition workstation
16-Core 4.50-5.70GHz CPU, DDR5-6000MHz, PCIe 5.0 - a legjobbaknak.
999.500 Ft +ÁFÁ-tól, akár néhány munkanapon belül!

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy 06 (30) 525-2969
elválasztó vonal

Rekordokat döntő teljesítmény.

Több mint 20 év mérnöki tapasztalat csúcspontja. Az eredmény - a kategóriájában leggyorsabb, valóban irigylésre méltó rendszer. A teljesítményért, tervezésért és támogatásért díjat nyert Szerver.Hu Ryzen 9 7950X Signature Edition konfiguráció minden, amit csak elvárhatsz a tökéletes számítógéptől, mindenféle megalkuvás nélkül.
Egyszerűen fogalmazva, ha a legjobbat akarod, ez az.
Gyorsabb, nagyobb teljesítményű rendszert nem fogsz találni ebben a kompakt high-end asztali (HEDT) kategóriában. Kizárólag akkor van szükséged a extrém AMD Threadripper PRO 5000 HPC munkaállomásra, ha még nagyobb magszámú (24, 32, vagy 64 magos) pocesszorra és bőven több, mint 128GB RAM-ra van szükséged, illetve kettőnél több VGA kártyát szeretnél használni - de az már nagyon más árkategória.

Ki mondta, hogy a legerősebb High-End workstation nem lehet elegáns?!


Szabadon konfigurálható AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 5000WX processzoros csúcskategóriás grafikus workstation, amelyet kifejezetten a teljesítményre éhes 3D kreatív szakemberek és tartalomkészítők igényeihez álmodtunk meg. Vagy ha úgy tetszik, felsőkategóriás építészeti, mérnöki-gépészeti és építőipari AEC feladatok ellátására építjük.

AMD Ryzen Threadripper PRO 5000WX, High-End workstation

Ennek a High-End munkaállomásnak a teljesítménye leginkább egy Bugatti Veyron gyorsulásához fogható: brutális. Csak egy duplaprocesszoros Intel Xeon WS tudna hasonló teljesítményt - ám az jóval magasabb áron...

Az AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO processzorainak köszönhetően ez a workstation rendelhető 4.00GHz alap órajelű 12-magos, de akár 64-magos / 128-szálas processzorral és maximum 4 db. PCIe Gen 4.0, dupla szélességű GPU kártyával is konfigurálható.

Jelenleg négy 3000WX (Zen 2) valamint 2022 júliusától további öt 5000WX (Zen 3) AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO processzor-opció közül választhatnak a kreatív mérnökök és 3D-s művészek, hogy személyre szabhassák CPU- és GPU-feldolgozási igényeiket, az alkalmazásaiknak és munkafolyamataiknak megfelelően. Akár sok processzormagot, akár magas CPU-frekvenciát, akár mindkettő egyensúlyát keresi, ez a prémium munkaállomás lehet a megoldás, gyorsítsa fel vele a munkafolyamatait!

A Supermicro már szállítja, nálunk pedig szabadon konfigurálható az AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 3000WX csúcskategóriás grafikus workstation, amelyet kifejezetten a teljesítményre éhes 3D kreatív szakemberek és tartalomkészítők igényeihez álmodtak meg. Vagy ha úgy tetszik, felsőkategóriás építészeti, mérnöki-gépészeti és építőipari AEC feladatok ellátására terveztek.

Ennek a High-End munkaállomásnak a teljesítménye leginkább egy Tesla Model S gyorsulásához fogható: brutális. Az Intel Xeon W sorozat jelenleg nem tud ezzel versenyre kelni.

Az AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO processzorának köszönhetően ez a kompakt Supermicro AS-5014A-TT munkaállomás rendelhető 4.00GHz alap órajelű 12 magos, de akár 64 magos processzorral és maximum 4 db. PCIe Gen 4.0, dupla szélességű GPU kártyával is konfigurálható.

Jelenleg négy rendelkezésre álló AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO processzor-opció közül választhatnak a kreatív mérnökök és 3D-s művészek, hogy személyre szabhassák CPU- és GPU-feldolgozási igényeiket, az alkalmazásaiknak és munkafolyamataiknak megfelelően. Akár sok processzormagot, akár magas CPU-frekvenciát, akár mindkettő egyensúlyát keresi, a Supermicro AS-5014A-TT munkaállomás remek lehetőséget kínál.

Architecture, Engineering & Construction (AEC) optimalizált munkaállomások
Ha a részletes építészeti, mérnöki és építőipari modellek határidőn belüli elkészítése elengedhetetlen az Ön vállalkozásának sikeréhez, akkor gyorsítsa fel a különböző AEC szoftveralkalmazásai teljesítményét a szerver.hu mérnöki munkaállomásaival!
Architecture Engineering Construction


A szoftverek kritikus jelentőséggel bírnak minden építész, mérnöki vagy építőipari szakember napi munkájában. Így függetlenül attól, hogy projektek befejezésére, ügyfelek kiszolgálására vagy üzleti célok elérésére használják, az AEC közösség sikere nagyban függ a feladatra optimalizált hardvertől.

A CAD szoftverek lehetővé teszik az AEC felhasználók számára, hogy részletes modelleket készítsenek, míg más platformokat alkalmasak ezeknek a terveknek a textúrázott 3D-s képi megjelenítéséhez, rendereléséhez, illetve még több szoftver eszköz létezik a projektmenedzsment támogatására, amelyet az AEC szakemberek használnak a kritikus feladatokhoz és munkafolyamatokhoz.

"Professzionális" vagy "Gaming" grafikus kártyát?

A grafikus kártyagyártók különböző termékcsaládokat kínálnak a "professzionális tartalomlétrehozó felhasználók" és a "játékosok" számára. Míg a hardver beállítása mindkét fajta kártyán nagyon hasonló, firmware-jükben és illesztőprogramjukban markáns különbségek vannak. A "Gamer" kártyákat (például az Nvidia GeForce és az AMD / ATI Radeon) 3D-s játékokra optimalizálták, ahol a sebesség sokkal fontosabb, mint a képminőség és pontosság. A játék 3D modellje általában alacsony számú sokszöget (poligont) tartalmaz, amelyekre a textúrákat húzzák. Ám CAD modellezésben a sokszögek száma jelentősen magasabb és a drótváz vagy az árnyékolt modell minősége sokkal fontosabb, mint a navigációs sebesség. A professzionális kártyák memóriahasználata több alkalmazásablak használatára is optimalizált, míg a játékokban ez nem releváns. A másik legfontosabb különbség a két termékcsalád között a gyártás és a támogatás módja. A professzionális kártyák (például az Nvidia Quadro és az AMD FirePro) a chipgyártó referenciái alapján készülnek, így mindig biztosak lehetünk benne, hogy a chipgyártó által szállított illesztőprogram (pl. Nvidia vagy AMD) tökéletesen illeszkedik a kártyához. A játékkártyák gyártói (például ASUS, Sapphire, Gigabyte, PNY stb.) viszont eltérhetnek a chipgyártó referenciáitól. A játékkártyák esetében a termék életciklusa és az illesztőprogram-kioldási ciklus is rövidebb.

Összességében egy professzionális Quadro, vagy FirePro VGA kártya inkább megfelel a mérnöki és grafikai munkaállomás célokra, mint egy gaming kártya.

elválasztó vonal
Az AEC felhasználóknak a legújabb professzionális szoftverekre van szükségük - ezekhez viszont dedikált építészi és mérnöki munkaállomások kellenek, amelyek képesek támogatni ezeket a különböző erőforrás-intenzív alkalmazásokat.

Tekintsük át a különböző építészi és mérnöki szoftveres feladatok különböző hardverigényeit!

Solidworks logoAz Intel W-22xx Xeon Workstation processzorok túlhúzásának előnyei szemléltetése érdekében gondoljon egy átlagos SOLIDWORKS felhasználóra és az általa elvégzendő napi feladatokra, amelyeket jelenleg a CPU sebessége (órajel) korlátoz. Tegyük fel például, hogy ez a felhasználó a SOLIDWORKS-öt egy Intel® Core™ i7-en futtatja, 3,7GHz-en (ugyan 4,6 GHz Turbo, de csak egy magon). A felhasználónak egy modellt naponta hatszor kell újjáépítenie, ami újjáépítésenként mondjuk tíz percet igényel. Ez naponta egy órás "várakozási időt" jelent, egyetlen emberre vetítve a csapatból. Egy professzionális, túlhúzott W-22xx processzoros munkaállomás ugyanazokat a feladatokat akár 16%-kal is gyorsabban képes elvégezni.

Autodesk Revit V-RayPéldául egy 3D-s építészeti megjelenítési folyamat az Autodesk Revit V-Ray-en egy W-22xx munkaállomáson futtatva akár tíz százalékkal gyorsabb is az előző generációhoz képest, és akár kétszer gyorsabb egy hároméves munkaállomáshoz képest.


Intel W-2200 Xeon CPU

Az Intel W-22xx Xeon (Cascade Lake-W) második generációs munkaállomás processzor árán sokat faragott az Intel az előző W-21xx sorozathoz képest, így végre gyors megtérülésű lehet egy Intel workstation beruházás professzionális célokra. Az új W-22xx Xeon munkaállomások előnyei közül megemlíthetjük a villámgyors adatfeldolgozást és fájlátvitelt, az enterprise kategóriájú tárolóeszközök nagyobb hibatűrését.

Háromutas multi-GPU támogatás True PCIe Gen3 x 16 linkekkel! Az Asus WS C422 PRO / SE alaplap három PCIe Gen 3 szlottal rendelkezik, amely támogatja a kétutas, vagy akár háromutas NVIDIA® SLI™ és AMD® CrossFireX™ konfigurációkat is. Ezzel képes kihasználni a legújabb grafikus technológiák teljes erejét a GPU-ra optimalizált professzionális grafikai szoftvereknél, legyen szó 3D renderelésről, 3D modellezésről, vagy 3D animációról.


Dual Nvidia Quadro RTX 8000

Választhat akár 18 fizikai magos CPU-t (W-2295 Xeon) pl. Cinema 4D, 3D Rendering célokra, vagy akár ugyan csak 4 magos, de 4.1 GHz alap órajelű processzort is (W-2225 Xeon, akár 4.5 GHz Turbo Boost mellett) 3D Modeling, vagy Animation célokra, ahol nem lenne előny a nagyobb fizikai magszám, de fontosabb paraméter a magas órajel.

Intel W-2200 Xeon CPU

Az Intel W-22xx Xeon (Cascade Lake-W) második generációs munkaállomás processzor árán sokat faragott az Intel az előző W-21xx sorozathoz képest, így végre gyors megtérülésű lehet egy Intel workstation beruházás professzionális célokra. Az új W-22xx Xeon munkaállomások előnyei közül megemlíthetjük a villámgyors adatfeldolgozást és fájlátvitelt, az enterprise kategóriájú tárolóeszközök nagyobb hibatűrését. Támogassa meg a nagyteljesítményű hardver kivételes erejét, egy-, kettő-, vagy akár három(!), pl. NVIDIA Tesla, Quadro, GeForce vagy AMD Radeon, Radeon Pro GPU-val, hogy hatékonnyá tegye az extrém renderelési, AI, virtuális valóság, vagy vizualizációs munkaterhelést!


Dual Nvidia Quadro RTX 8000

Választhat akár 18 fizikai magos CPU-t (W-2295 Xeon) pl. Cinema 4D, 3D Rendering célokra, vagy akár ugyan csak 4 magos, de 4.1 GHz alap órajelű processzort is (W-2225 Xeon, akár 4.5 GHz Turbo Boost mellett) 3D Modeling, vagy Animation célokra, ahol nem lenne előny a nagyobb fizikai magszám, de fontosabb paraméter a magas órajel.

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 182 vendég és 0 tag böngészi