Intel W-2200 Xeon CPU

Az Intel W-22xx Xeon (Cascade Lake-W) második generációs munkaállomás processzor árán sokat faragott az Intel az előző W-21xx sorozathoz képest, így végre gyors megtérülésű lehet egy Intel workstation beruházás professzionális célokra. Az új W-22xx Xeon munkaállomások előnyei közül megemlíthetjük a villámgyors adatfeldolgozást és fájlátvitelt, az enterprise kategóriájú tárolóeszközök nagyobb hibatűrését. Támogassa meg a nagyteljesítményű hardver kivételes erejét, egy-, kettő-, vagy akár három(!), pl. NVIDIA Tesla, Quadro, GeForce vagy AMD Radeon, Radeon Pro GPU-val, hogy hatékonnyá tegye az extrém renderelési, AI, virtuális valóság, vagy vizualizációs munkaterhelést!


Dual Nvidia Quadro RTX 8000

Választhat akár 18 fizikai magos CPU-t (W-2295 Xeon) pl. Cinema 4D, 3D Rendering célokra, vagy akár ugyan csak 4 magos, de 4.1 GHz alap órajelű processzort is (W-2225 Xeon, akár 4.5 GHz Turbo Boost mellett) 3D Modeling, vagy Animation célokra, ahol nem lenne előny a nagyobb fizikai magszám, de fontosabb paraméter a magas órajel.

Bővebben: Supermicro W-22xx Xeon Workstation

Intel W-2200 Xeon CPU

Az Intel W-22xx Xeon (Cascade Lake-W) második generációs munkaállomás processzor árán sokat faragott az Intel az előző W-21xx sorozathoz képest, így végre gyors megtérülésű lehet egy Intel workstation beruházás professzionális célokra. Az új W-22xx Xeon munkaállomások előnyei közül megemlíthetjük a villámgyors adatfeldolgozást és fájlátvitelt, az enterprise kategóriájú tárolóeszközök nagyobb hibatűrését.

Háromutas multi-GPU támogatás True PCIe Gen3 x 16 linkekkel! Az Asus WS C422 PRO / SE alaplap három PCIe Gen 3 szlottal rendelkezik, amely támogatja a kétutas, vagy akár háromutas NVIDIA® SLI™ és AMD® CrossFireX™ konfigurációkat is. Ezzel képes kihasználni a legújabb grafikus technológiák teljes erejét a GPU-ra optimalizált professzionális grafikai szoftvereknél, legyen szó 3D renderelésről, 3D modellezésről, vagy 3D animációról.


Dual Nvidia Quadro RTX 8000

Választhat akár 18 fizikai magos CPU-t (W-2295 Xeon) pl. Cinema 4D, 3D Rendering célokra, vagy akár ugyan csak 4 magos, de 4.1 GHz alap órajelű processzort is (W-2225 Xeon, akár 4.5 GHz Turbo Boost mellett) 3D Modeling, vagy Animation célokra, ahol nem lenne előny a nagyobb fizikai magszám, de fontosabb paraméter a magas órajel.

Bővebben: Asus C422 PRO W-22xx Xeon Workstation

Solidworks logoAz Intel W-22xx Xeon Workstation processzorok túlhúzásának előnyei szemléltetése érdekében gondoljon egy átlagos SOLIDWORKS felhasználóra és az általa elvégzendő napi feladatokra, amelyeket jelenleg a CPU sebessége (órajel) korlátoz. Tegyük fel például, hogy ez a felhasználó a SOLIDWORKS-öt egy Intel® Core™ i7-en futtatja, 3,7GHz-en (ugyan 4,6 GHz Turbo, de csak egy magon). A felhasználónak egy modellt naponta hatszor kell újjáépítenie, ami újjáépítésenként mondjuk tíz percet igényel. Ez naponta egy órás "várakozási időt" jelent, egyetlen emberre vetítve a csapatból. Egy professzionális, túlhúzott W-22xx processzoros munkaállomás ugyanazokat a feladatokat akár 16%-kal is gyorsabban képes elvégezni.

Autodesk Revit V-RayPéldául egy 3D-s építészeti megjelenítési folyamat az Autodesk Revit V-Ray-en egy W-22xx munkaállomáson futtatva akár tíz százalékkal gyorsabb is az előző generációhoz képest, és akár kétszer gyorsabb egy hároméves munkaállomáshoz képest.


Bővebben: Extrém ROI: Az Intel Xeon workstation processzorok túlhúzásának előnyei

Architecture, Engineering & Construction (AEC) optimalizált munkaállomások
Ha a részletes építészeti, mérnöki és építőipari modellek határidőn belüli elkészítése elengedhetetlen az Ön vállalkozásának sikeréhez, akkor gyorsítsa fel a különböző AEC szoftveralkalmazásai teljesítményét a szerver.hu mérnöki munkaállomásaival!
Architecture Engineering Construction


A szoftverek kritikus jelentőséggel bírnak minden építész, mérnöki vagy építőipari szakember napi munkájában. Így függetlenül attól, hogy projektek befejezésére, ügyfelek kiszolgálására vagy üzleti célok elérésére használják, az AEC közösség sikere nagyban függ a feladatra optimalizált hardvertől.

A CAD szoftverek lehetővé teszik az AEC felhasználók számára, hogy részletes modelleket készítsenek, míg más platformokat alkalmasak ezeknek a terveknek a textúrázott 3D-s képi megjelenítéséhez, rendereléséhez, illetve még több szoftver eszköz létezik a projektmenedzsment támogatására, amelyet az AEC szakemberek használnak a kritikus feladatokhoz és munkafolyamatokhoz.

"Professzionális" vagy "Gaming" grafikus kártyát?

A grafikus kártyagyártók különböző termékcsaládokat kínálnak a "professzionális tartalomlétrehozó felhasználók" és a "játékosok" számára. Míg a hardver beállítása mindkét fajta kártyán nagyon hasonló, firmware-jükben és illesztőprogramjukban markáns különbségek vannak. A "Gamer" kártyákat (például az Nvidia GeForce és az AMD / ATI Radeon) 3D-s játékokra optimalizálták, ahol a sebesség sokkal fontosabb, mint a képminőség és pontosság. A játék 3D modellje általában alacsony számú sokszöget (poligont) tartalmaz, amelyekre a textúrákat húzzák. Ám CAD modellezésben a sokszögek száma jelentősen magasabb és a drótváz vagy az árnyékolt modell minősége sokkal fontosabb, mint a navigációs sebesség. A professzionális kártyák memóriahasználata több alkalmazásablak használatára is optimalizált, míg a játékokban ez nem releváns. A másik legfontosabb különbség a két termékcsalád között a gyártás és a támogatás módja. A professzionális kártyák (például az Nvidia Quadro és az AMD FirePro) a chipgyártó referenciái alapján készülnek, így mindig biztosak lehetünk benne, hogy a chipgyártó által szállított illesztőprogram (pl. Nvidia vagy AMD) tökéletesen illeszkedik a kártyához. A játékkártyák gyártói (például ASUS, Sapphire, Gigabyte, PNY stb.) viszont eltérhetnek a chipgyártó referenciáitól. A játékkártyák esetében a termék életciklusa és az illesztőprogram-kioldási ciklus is rövidebb.

Összességében egy professzionális Quadro, vagy FirePro VGA kártya inkább megfelel a mérnöki és grafikai munkaállomás célokra, mint egy gaming kártya.

elválasztó vonal
Az AEC felhasználóknak a legújabb professzionális szoftverekre van szükségük - ezekhez viszont dedikált építészi és mérnöki munkaállomások kellenek, amelyek képesek támogatni ezeket a különböző erőforrás-intenzív alkalmazásokat.

Tekintsük át a különböző építészi és mérnöki szoftveres feladatok különböző hardverigényeit!

Bővebben: Optimális hardver mérnöki és grafikai munkaállomásokhoz

A Supermicro már szállítja, nálunk pedig szabadon konfigurálható az AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 3000WX csúcskategóriás grafikus workstation, amelyet kifejezetten a teljesítményre éhes 3D kreatív szakemberek és tartalomkészítők igényeihez álmodtak meg. Vagy ha úgy tetszik, felsőkategóriás építészeti, mérnöki-gépészeti és építőipari AEC feladatok ellátására terveztek.

Ennek a High-End munkaállomásnak a teljesítménye leginkább egy Tesla Model S gyorsulásához fogható: brutális. Az Intel Xeon W sorozat jelenleg nem tud ezzel versenyre kelni.

Az AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO processzorának köszönhetően ez a kompakt Supermicro AS-5014A-TT munkaállomás rendelhető 4.00GHz alap órajelű 12 magos, de akár 64 magos processzorral és maximum 4 db. PCIe Gen 4.0, dupla szélességű GPU kártyával is konfigurálható.

Jelenleg négy rendelkezésre álló AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO processzor-opció közül választhatnak a kreatív mérnökök és 3D-s művészek, hogy személyre szabhassák CPU- és GPU-feldolgozási igényeiket, az alkalmazásaiknak és munkafolyamataiknak megfelelően. Akár sok processzormagot, akár magas CPU-frekvenciát, akár mindkettő egyensúlyát keresi, a Supermicro AS-5014A-TT munkaállomás remek lehetőséget kínál.

Bővebben: AMD Ryzen Threadripper PRO 3000WX, High-End workstation

CIO-dilemma:

felhő vagy nem felhő, ez itt a kérdés

A 2020-as év egyértelműen elhozta az áttörést: több, eddig szkeptikus partnerünk felhős migrációját segítettük a pandémia alatt, hogy szolgáltatásaikat, folyamataikat és működésüket zökkenőmentesen biztosítani tudják. Bizonyos esetekben ez inkább kényszer volt, mintsem tudatos döntés végeredménye, és a kényszer megosztja az IT-vezetőket is. A hibrid felhő előnyeiről, hátrányairól és a hibrid felhő infrastruktúráról olvasson többet itt:
Hibrid felhő migráció

3D renderelés

Egy teljes éjszakát kell várnia egy 3D renderelésre?!

-------------------------------
Cinema 4D, Maxon
-------------------------------
3D Studio Max, AutoDesk
-------------------------------
Lumion, Act-3D BV
-------------------------------
SketchUp, Trimble
-------------------------------

Egy ténylegesen nagyteljesítményű munkaállomáson nagyságrendekkel rövidebb idő alatt is megtörténhetne a folyamat. Ezzel időt és áramot takarít meg és egy napon belül jóval több renderelési feladat is végrehajtható.

Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk kiválasztani az adott feladatra optimalizált workstation-t és kiszámítani az ROI-t (Return Of Investment), vagyis a megtérülési időt!

---------------------------------
ArchiCAD, Graphisoft
---------------------------------
AutoCAD, AutoDesk
---------------------------------
Revit, AutoDesk
---------------------------------
Olvasson többet a különböző professzionális design szoftverekre optimalizált workstation-okról: Optimális hardverek grafikai munkaállomásokhoz

Windows Virtual Desktop promó

30% kedvezmény jár 90 napig
az új ügyfeleknél indított D és Bs szérián beüzemelt Windows Virtual Desktop környezetek compute költségéből
- Az év végéig tartó promóciós időszakban történő aktiváció esetén
- Csak D és Bs szériás virtuális gépekre vonatkozik és január 1. előtt nem lehetett az előfizetésben WVD
- meghívó link: https://bit.ly/3z0dbWM - A részletekért hívjon bennünket most:
+36 (30) 525-2969

Olvasson többet Azure hibrid felhős megoldásainkról!

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi