Samsung 990 Pro SSD munkaállomásokhoz

A Samsung 990 Pro munkaállomás célú NVMe SSD még nagyobb sebességet és jobb energia-hatékonyságot kínál, mint a 980 Pro, így ideális a grafikai alkalmazásokhoz, a 3D rendereléshez, a 4K videoszerkesztéshez és az adatelemzésekhez. A Samsung 990 PRO a Samsung legújabb V-NAND-ját és egy új, saját fejlesztésű vezérlőjét is tartalmazza.

separator line

A Samsung bejelentette az SSD 990 Pro-t, az új, nagy teljesítményű PCIe 4.0 NVMe SSD-t, amelyet asztali és mobil munkaállomásokhoz és csúcskategóriás PC-khez terveztek.

A Samsung legújabb V-NAND memóriáját és új, saját fejlesztésű vezérlőjét tartalmazó 990 Pro sorozat a Samsung állítása szerint a PCIe 4.0 interfész jelenleg elérhető legnagyobb sebességét kínálja.

Az SSD állítólag akár 7450 MB/s, illetve 6900 MB/s szekvenciális olvasási, valamint írási sebességet biztosít. Ez nagyságrendileg hasonlít elődjéhez, a 980 Pro-hoz (akár 7000 MB/s olvasás és 5000 MB/s írás), de a legnagyobb javulás a véletlenszerű olvasási/írási teljesítményben érzékelhető, a Samsung 1.400.000, illetve 1.550.000 IOPS-ról számolt be, ami akár 55%-os javulást jelent a 980 Pro-hoz képest.

Samsung High-Performance 990 PRO 2TB NVMe SSD A Samsung alacsony energiafogyasztású architektúrára épülő, újonnan tervezett vezérlője állítólag az SSD energiahatékonyságát is drámaian, akár 50%-kal javítja a 980 Pro-hoz képest.

A 990 Pro emellett nikkelbevonatot alkalmaz a vezérlőn és hőelosztó címkét a meghajtón a "megbízható hőkezelés" érdekében. A Samsung Dynamic Thermal Guard technológiája szintén azt hivatott biztosítani, hogy a meghajtó hőmérséklete még inkább az optimális tartományban maradjon. A 990 Pro speciális 'Heatsink' változata szintén további hőszabályozási réteget kínál.

A Samsung 990 PRO 2022 októbertől lesz világszerte elérhető, a gyártó által javasolt kiskereskedelmi árak (MSRP) az 1 TB-os modell esetében 155 GBP, a 2 TB-os modell esetében pedig 284 GBP. A 4TB kapacitású változat a jövő évtől lesz elérhető.

Samsung 990 Pro SSD

Kérje, hogy Samsung 990 Pro NVMe SSD-vel, vagy SSD-kkel konfiguráljuk a testreszabott munkaállomását!

3D renderelés

Egy teljes éjszakát kell várnia egy 3D renderelésre?!

-------------------------------
Cinema 4D, Maxon
-------------------------------
3D Studio Max, AutoDesk
-------------------------------
Lumion, Act-3D BV
-------------------------------
SketchUp, Trimble
-------------------------------

Egy ténylegesen nagyteljesítményű munkaállomáson nagyságrendekkel rövidebb idő alatt is megtörténhetne a folyamat. Ezzel időt és áramot takarít meg és egy napon belül jóval több renderelési feladat is végrehajtható.

Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk kiválasztani az adott feladatra optimalizált workstation-t és kiszámítani az ROI-t (Return Of Investment), vagyis a megtérülési időt!

---------------------------------
ArchiCAD, Graphisoft
---------------------------------
AutoCAD, AutoDesk
---------------------------------
Revit, AutoDesk
---------------------------------
Olvasson többet a különböző professzionális design szoftverekre optimalizált workstation-okról: Optimális hardverek grafikai munkaállomásokhoz

Minősítéseink

Kingston Value RAM

Kingston Value RAM

Online látogatók

Oldalainkat 644 vendég és 0 tag böngészi