Intel® Remote Management Module

Intel Remote Management Modul

Ahogy egy cég infrastruktúrája nő, úgy nő a terhelés a már egyébként is túlterhelt IT személyzeten. Ez különösen igaz a földrajzilag szétterjedt környezetekre. A több épületben vagy távoli helyeken dolgozó dedikált, helyszíni adminisztrátorok szükségessége nagyon gazdaságtalan lehet. A szerverek erőforrásainak közvetlen elérése azonban kritikus annak biztosítása érdekében, hogy a rendszerek optimálisan működjenek és bármilyen felmerülő kérdésre azonnal megoldást lehessen találni. Az Intel bemutatta az Intel® Remote Management Module-t (RMM), mely segít maximalizálni az IT adminisztrátorok hatékonyságát. Az Intel RMM távoli szerver felügyeletet nyújt az IT személyzet számára, mely a cég méretétől függetlenül hatással lehet a szerver életciklusának szinte minden fázisában. Az Intel RMM használható a szerver telepítésekor, folyamatos termelés figyeléskor, és hibaelhárításkor, valamint szerver visszaállítás és karbantartás közben is. Az Intel RMM segítségével az adminisztrátorok biztonságosan hozzáférnek a teljes képernyős KVM tulajdonságokhoz. Hardver állapot megfigyelés, tökéletes teljesítmény szabályozás, és szoftver telepítés / karbantartás lehetséges anélkül, hogy a szervert bármikor megtekintené.

Szerver Állásidő Csökkentése

Felmerülő trendek felismerése és még gyorsabb reagálás.
Az Intel RMM lehetővé teszi szerver adminisztrátorok számára, hogy tudatosan megfigyeljék a szerver állapotát és segít felismerni a felmerülő trendeket, mielőtt a szerver leáll. 24/7 hozzáférést nyútjva, az Intel RMM lehetővé teszi az IT szakemberek számára, hogy szinte bárhonnan hibaelhárítást végezzenek és gyorsan reagáljanak – még olyan esetekben is, amikor az operációs rendszer omlott össze. Mivel az Intel RMM támogatja a távoli szerver hozzáférést, az IT szakértelmet egy helyen lehet központosítani és még hatékonyabban felhasználni.

Szerver Felügyeleti Költségek Csökkentése

Könnyű integrálás más Intel Szerver Termékekkel lehetővé teszi a tökéletes távoli hozzáférést és csökkenti az utazási időt és költségeket.
Az Intel RMM, egy földrajzilag szétterjedt környezetben, a szerver felügyelettel kapcsolatos adminisztratív személyzet és utazási költségek csökkentésével segíthet csökkenteni a szerver felügyeleti költségeket. A teljes távoli KVM funkcionalitás lehetővé teszi IT adminisztrátorok számára, hogy „kinyúljanak” és a távolból irányítsanak egy szervert, mintha a távoli üzlethelyen ülnének egy helyi billentyűzettel, egérrel és monitorral. A KVM (Kezboard, Video, Mouse) folyamat közben az adminisztrátorok helyileg csatlakoztatott USB egységeket is használhatnak a szükséges szoftverek és frissítések feltöltésére a távolból irányított szerverre. Akár az operációs rendszert is újra lehet tölteni anélkül, hogy a szervert bármikor megtekintené.

Könnyű Telepítés és Használat

Intel Remote Management Module

Könnyen telepíthető, szabvány-alapú szerver kezelés.
Az Intel RMM másodpercek alatt települ válogatott Intel® szerver alaplapok dedikált portjaira, felszabadítva a kulcsfontosságú bővítő csatlakozóhelyeket más alkalmazások számára. Telepítés után a kártya saját dedikált IP címét használja. Emellett az Intel RMM távoli KVM hozzáférést nyújt biztonságos (SSL) csatlakozáson keresztül sokféle támogatott böngészővel. A telepítés egyszerű: a kártya csatlakoztatása, a szerver elindítása, a böngésző megfelelő IP címre irányítása, és belépés. Végül az Intel RMM könnyen beépül kiegészítő szerver felügyeleti szoftvert - pl. az Intel® System Management Software-t - használó környezetbe.

Az Intel® Remote Management Module tulajdonságai és előnyei

Távoli KVM: teljes billentyűzet, egér és videó hozzáférést nyújt a szerverhez a hálózaton.
Virtual Media Redirection – lehetővé teszi a távoli OS és / vagy szoftvertelepítést és karbantartást, hozzáférést a helyileg csatlakoztatott USB eszközökhöz, mint pl. CD-ROM meghajtók és merevlemezek.
Dedikált Hálózati Kártya – Redundancia és sávszélesség szerint szegmentálja a felügyeleti forgalmat dedikált hálózatokra.
Beágyazott Webszerver – Az adminisztrátorokat, egy támogatott böngészővel, egy biztonságos SSL csatlakozással távoli szerverekhez csatlakoztatja, a rendszer állapotának megfigyelése és karbantartási feladatok ellátása céljából.

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 628 vendég és 0 tag böngészi