Microszerver (HPE, Intel)

Ön egy kis iroda, otthoni iroda vagy fiókirodákkal rendelkező kisvállalkozás, amely testreszabott megoldást szeretne kialakítani irodája számára?

A HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus például egy megfizethető, kompakt, mégis nagy teljesítményű belépő szintű szervert kínál, amelyet testre szabhat helyben vagy hibrid felhő lehetőségekhez. Ez a legkompaktabb ProLiant MicroServer, amelyet eddig piacra dobtunk. A legújabb Intel Xeon E-2200 processzorok a HPE iLO Silicon Root of Trust segítségével kiemelkedő számítási teljesítményt, valamint biztonságot és távoli kezelést biztosítanak a szerverhez. Az olyan egyéb fejlesztésekkel együtt, mint a 4X 1GbE hálózati kártya és az USB 3.2 Type A Gen2 - meg fog lepődni, hogy a HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus-ban valójában nincs semmi mikro.

Intel D3-S4510 / D3-S4610 SSD-k

Konfigurálja szerverét Intel DataCenter D3-S4510 / D3-S4610-es SSD-kkel, hogy drámaian megnövelje a szerver hatékonyságát, biztosítsa az adatok védelmét és csökkentse az üzemeltetési kiadásokat!

Az egyik leghasznosabb beruházás a hagyományos HDD-k helyett a megbízhatóbb Intel D3-S4510 vagy D3-S4510-es SSD-k választása, valóban megfontolandó.
Olvasson többet erről...

Minősítéseink

Kingston Value RAM

Kingston Value RAM

Online látogatók

Oldalainkat 632 vendég és 0 tag böngészi