Intel Xeon szerverek építése és forgalmazása

Tizenöt éves tapasztalattal rendelkező Intel Szerver Integrátorként és Intel Premier Partnerként cégünk különleges megoldásokat kínál KKV-k és nagyvállalatok szerverbeszerzéseihez.


Társaságunkat 1994-ben alapítottuk Debrecenben, kezdetben elektronikai-, szoftveres-, valamint webes fejlesztéseket végeztünk kis- és középvállalatok részére. Később Budapestre költözést és portfólió tisztítást követően a szerverek kerültek tevékenységünk központjába. Microsoft Kisvállalati Termékspecialistaként komplex kiszolgáló megoldásokat szállítunk hosszú évek óta a KKV-nak.

Több mint tíz éve építünk és forgalmazunk Intel® kiszolgálókat és munkaállomásokat.

HP, IBM és DELL hivatalos partnerként jelentős számú HP Proliant és IBM xSeries torony- és rack szervert értékesítettünk, illetve használtunk eleinte saját szerverként is. Ám nagyon hamar szembesültünk a "brand" szervergyártók profitképzési gyakorlatával és hogy a méregdrága bővíthetőség mennyire ellentétes a KKV-k elvárásaival szemben. A megoldást az Intel szerverekben találtuk meg.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

Nem pusztán hardvert építünk.
Saját szerverüzemeltetési tapasztalataink alapján tanácsokat adunk a helyes konfiguráció kiválasztásához, figyelembevéve a jelen igényeket és későbbi teljesítménynövelést. Helyszini támogatást nyújtunk eladott szervereink után, legyen szó akár esetleges garanciális gondról, akár teljesítménynövelésről. Publikációkat írunk és konferenciákon veszünk részt.
Az itt látható képek például a Virtualizáció 2010 konferencián készültek.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

A teljesítmény melletti legfontosabb elvárás a biztonság és a megbízhatóság. Ennek következtében az általunk épített szerverek a minőség zálogaként kizárólag Intel, Kingston, Seagate és Western Digital hardver elemekből és alkatrészekből épülnek fel. Nem válogatunk be névtelen és kevésbé megbízható alkatrészeket csak azért mert azok olcsóbbak. Ennek köszönhető a garanciális jellegű problémák meglepően alacsony száma és az emiatt vállalt 3 év garancia az összes szerverünkre.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

Ténylegesen piacvezető ár/teljesítmény arány jellemzi Intel szervereinket

A brand szerverekkel ellentétben nem csak a szerver alap megfizethető, hanem Intel szerverek esetén a bővítések is. Az eredeti Intel második processzor mindig olcsóbb volt és olcsóbb is lesz mint pontosan ugyanaz a processzor de HP vagy Dell hűtővel és címkével. Hasonlóan a merevlemezek esetében a Hot-Swap keretnek álcázott brand címke általában duplázza, triplázza az árat. A RAM esetében valójában tényleg csak az átcímkézést kell megfizetnie a márkahű vásárlónak, pontosan ugyanazok a memóriamodulok általában megvásárolhatók közvetlenül a gyártótól is - lényegesen olcsóbban. Az Intel szerverek esetében természetesen nincs szükség hasonló trükközésre.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

Szolgáltatásunk része, hogy Budapesten és vonzáskörzetében ingyenesen házhozszállítjuk a megvásárolt szervert. A kiszállításnál van lehetőség a szerver kipróbálására, a konfiguráció gyors letesztelésére, de akár a RAID kötegek beállítása is megtörténhet, ami után azonnal kezdődhet a telepítés. Tippeket adunk a helyes használatra, a kiszolgáló karbantartásra.

   Virtualizáció 2010 konferencia   Virtualizáció 2010 konferencia

separator line

A Real.Com-94 Informatikai Kft. - Szerver.Hu örömmel jelenti be, hogy megszereztük a Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Competency minősítést.

Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions


A Microsoft ezüst kompetencia elnyeréséhez a partnereknek sikeresen kell bizonyítaniuk szakértelmüket, ami Microsoft tanúsítványokban csúcsosodik ki. Emellett a Microsoft a szolgáltatások legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében ügyfélreferenciákat is megkövetel a sikeres megvalósításokról és az ügyfelek elégedettségéről.

Ez bizonyítja a Microsoft technológiákkal és felhőmegoldásaival való együttműködésben szerzett tapasztalatunkat, mutatja elkötelezettségünket a folyamatos fejlődés és az ügyfeleink változó igényeinek kielégítése iránt. "Az ezüst kompetencia elérésével a szervezetek bizonyították, hogy bizonyos technológiai területeken rendelkeznek szakértelemmel, és ezzel a Microsoft-partnerek legjobb 5 százaléka közé kerültek világszerte" - mondta Phil Sorgen, a Microsoft Corp. világszintű partnercsoportjának vállalati alelnöke. "Amikor az ügyfelek informatikai partnert keresnek üzleti kihívásaik megoldásához, okos döntés olyan vállalatot választani, amelyik elérte a Microsoft kompetenciákat. Ezek magasan képzett szakemberek, akik hozzáféréssel rendelkeznek a Microsoft technikai támogatásához és termékcsapataihoz."

Ha többet szeretne megtudni a CSP (Cloud Service Provider) támogatásunkról, és arról, hogyan tudunk segíteni Önnek a Microsoft 365 és Azure felhős IT-megoldások és szolgáltatások széles skálájával, lépjen velünk kapcsolatba!

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 (30) 525-2969

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 696 vendég és 0 tag böngészi