Intel szerver technológia

45nm-es Intel Nehalem-EP Xeon CPU

Az Intel® Xeon® 5500-as Nehalem-EP kódjelű x86-os sorozat az első olyan 45nm technológiával készült négymagos processzor az ágazatban amelybe a memóriavezésrlőt is integrálták és amelyet kétprocesszoros (DP) kiszolgálókhoz és munkaállomásokhoz terveztek. Ezek az Intel® Core™ mikroarchitektúrára épülő processzorok kiemelkedő teljesítményt és virtualizációt kínálnak, és magasabb szintű energiahatékonysággal jobban megfelelnek a hűtés és a sűrűség terén jelentkező kihívásoknak. Nem volt kérdés egy pillanatig sem, hogy szervereink motorjának ezt a processzort válasszuk, hiszen minden hardver tesztben bizonyította átütő erejét mind a versenytársak, mind az előző generációs processzorok felett.

Nehalem-EP előny

Az Intel Xeon-processzoros kiszolgálóinkat úgy alakítottuk ki, hogy kivételes rendelkezésre állást, egyszerű kezelhetőséget, egyedülálló teljesítményt és forradalmi méretezhetőséget biztosítsanak.

45nm CPU technológia

CPU

CPU technológiaSzervereink közös ismérve: kivétel nélkül a legújabb 45nm-es gyártási technológiás, 5500-as Nehalem-EP sorozatú Intel® Quad-Core Xeon processzorokat tartalmazzák - vagy azokhoz lettek előkészítve. Már nem építünk szervert egy-, vagy kétmagos CPU-val. Minden alaplapunk két processzor befogadására alkalmas.

HDD

HDD technológiaMeggyőződésünk, hogy a SATA2 merevlemezek elérték az a biztonságot, megbízhatóságot - amelyet eddig csak a SCSI winchesterek tudtak - melyek alkalmassá teszik azokat szerver célokra. Alap konfigurációinkat SATA2 merevlemezekkel szereljük, de természetesen SAS HDD-k is választhatók.

RAM

RAM technológiaHa szerver RAM, akkor Kingston. A legmegbízhatóbb memória, kérdés nélkül. A Kingston élettartam garanciát vállal a memóriamodulokra. Még nem hallottam Kingston garanciális problémáról. Szervereinket 1333MHz ECC registered DDR3 modulokkal szereljük, párban hogy kétcsatornás-, hármasával, hogy triple-channel üzemmódban üzemelhessenek.

Az Intel egyedülálló tervezési elvein alapuló szervereink minden konkurens terméknél jobbak, legyen szó akár a teljesítményről vagy a bővíthetőségről, akár a hatékony energia-felhasználásról, Solaris, Linux, Windows vagy VMWare környezetben. Ha maximális teljesítményt szeretne, a kategória legnagyobb adatsűrűségével és legjobb hálózati lehetőségeivel, vegye figyelembe kompetitív ajánlatainkat.


Windows Server Certified HardwareÓriási lépést tettünk szervereink minőségbiztosítása terén: kiszolgálóinkat bevizsgáltattuk egy hivatalos Microsoft WHQL laborban. Támogatott Microsoft operációs rendszerek: Windows Server 2008 és 2003 (SBS, Web, Standard, Enterprise, és Datacenter Edition).
Minden kiszolgálónk Microsoft akkreditált labor által hivatalosan bevizsgált hardver, kérem ellenőrizze a Certified for Windows Server 2003/2008 címkék jogszerű használatát.

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 866 vendég és 0 tag böngészi