Bérleti konstrukció a GrenkeLeasingtől

Őrizze meg likviditását, bízza a beruházást a GRENKELEASING-re! A kívánt szerverekhez, egyéb IT eszközökhöz hozzájuthat bérlet segítségével is.

  • Gépparkfejlesztés beruházás nélkül
  • Gyors és kontrolált eszközbeszerzés a likviditás fenntartásával
  • Adózás optimalizálása a bérleti dij költségként történő elszámolásával
  • Rugalmas és gyors ügyintézés
  • Kedvező bérleti dij
  • Rugalmas bérleti idő, kalkulálható dij
  • A géppark folyamatos fejlesztésének lehetősége

Ahhoz, hogy versenytársaival lépést tudjon tartani, vagy hogy mindig a legmagasabb technikai szinvonalon dolgozhasson, beruházások szükségesek. Az információ technológiában való gyors előrelépés azonnal meghozza a kivánt eredményt, ám tévképzet, hogy mindehhez saját tőkéjét igénybe kellene vennie vagy likviditását meg kellene terhelnie.

GrenkeLeasing logo

Bérlet és megtakarítás

A BÉRLET optimalizálja adómegtakaritását, mivel a bérleti dijat teljes egészében elszámolhatja költségként. Megőrizheti likviditását, valamint financiálisan független maradhat, megóvhatja saját tőkéjét, igy játéktere hitelek szempontjából számlavezető bankjánál megmarad. Cégünk tehát lehetőséget biztosit arra, hogy nagyobb mennyiségű beruházásokat tehessen, és igy Ön versenytársaival szemben jelent s lépésel nybe kerülhet. Mindez még kiadástervezetét sem fogja befolyásolni, hiszen a GRENKELEASING alacsony dijai megengedik Önnek, hogy egy jól definiálható időintervallumra költségeivel előre kalkulálhasson.

A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt, melyet bérleti szerződés keretében használatába ad Önnek, illetve cégének.
A bérbe adott berendezés a GRENKELEASING könyveiben kerül kimutatásra. A GRENKELEASING a bérleti szerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű dijat számláz ki, melyet a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű és elszámolható ÁFA terhel. A bérleti dij számlák nettó értéke az időarányos elhatárolás elvének figyelembe vételével költségként elszámolható.

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 2267 vendég és 0 tag böngészi