A Microsoft közzétette a Windows 365 Cloud PC árazását

Microsoft Windows 365 ablakokA Microsoft már bejelentette új Windows 365 szolgáltatását, de a vállalat közölte, hogy az árképzési lehetőségekről nem beszélnek a Cloud PC -k 2021. augusztus 2.-i indulásáig. Időközben a Microsoft akaratlanul is (vagy épp akarva?!) feltárta az egyik árképzési lehetőséget, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy virtuális Windows PC -t használjanak a felhőben havi 31 dollárért felhasználónként.

Gyakorlati Windows 365 tippjeink:

Kinek javasoljuk a W365 Cloud PC-t?
  • Jellemzően kisebb, 1-25 fős vállalkozásoknak (Windows 365 Business, vagyis W365 Vállalati verzió)
  • Olyan szervezeteknek akik még nem próbálták az Azure-t
  • Egyáltalán nem rendelkeznek desktop virtualizációs tapasztalattal
  • Akik korábban már használtak Microsoft Endpoint Manager-t fizikai desktopok felügyeletére
  • Ahol a végfelhasználóknak local admin jogosultságra van szüksége
  • Azoknak akik minimum 56 órát használják egy héten (tehát minden nap, pl. hétvégén is)
Nem ismert magára az előző pontokban? Akkor inkább az Azure Virtual Desktop-ot ajánljuk.

Az árazási lehetőség a Microsoft Inspire konferencián derült ki, mivel a vállalat bemutatta, hogyan regisztrálhatnak a vállalkozások a szolgáltatásra. A 31 dolláros havi előfizetéshez a Microsoft két CPU magot, 4 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kínál. Ez a Windows 365 Business opció része, amelyet 300-nál kevesebb felhasználóval rendelkező vállalkozások számára tettek elérhetővé.

„Ez az ár csak egy SKU -ra vonatkozik. A Microsoftnak számos további lehetősége lesz, mind a konfigurációkat, mind az árakat illetően, amelyeket meg fog osztani, amikor a termék augusztus 2.-án általánosan elérhetővé válik ” - mondta a Microsoft szóvivője a The Verge -nek adott nyilatkozatában.


Windows 365 Cloud PC 1

Ez nem a legolcsóbb lehetőség, mivel a Microsoft egyetlen CPU magot, mindössze 2 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet is kínál alacsonyabb áron. Nem világos, hogy ugyanazon Cloud PC specifikációk vállalati verzióinak ára megegyezik-e az üzleti verziókkal, vagy van-e kedvezmény a nagyobb szervezetek számára.

Nehéz ezt az árazást összehasonlítani a Microsoft Azure Virtual Desktop kínálatával vagy akár olyan versenytársakkal, mint a Citrix és az Amazon WorkSpaces, mivel általában további díjat kell fizetni a felhasznált számítási teljesítményért vagy sávszélességért. A Microsoft úgy tervezte meg a Windows 365 rendszert, hogy a vállalkozások könnyen hozzáférjenek, és az árképzési struktúra tartalmazza az összes licencjogosultságot, használatot és számítást.

Rendelje meg most a legmegfelelőbb M365 Office üzleti alkalmazáscsomagokat:
2021. nov. 01–30. között 10% licencdíj kedvezménnyel!

Érdekel ez az ajánlat!

A Citrix havi 30 dollárért kínál virtuális asztali hozzáférést, de az árak a szerződés időtartamától és a felhasználók számától függően változnak. Az Amazon virtuális Windows PC -t kínál két CPU-val, 4 GB memóriával és 50 GB tárhellyel havi 35 dollárért.


Windows 365 Cloud PC 2

A Microsoft W365 Cloud PC-k lenyűgöző internetkapcsolaton "ülnek", 10Gbps letöltési és 4Gbps feltöltési sebességgel. A Microsoft azt is megvizsgálja, hogy a videókat és más multimédiás fájlokat át lehet-e irányítani a virtuális munkamenetek során. Természetesen a Windows 365 használatának legjobb módja egy meglévő Windows PC-ről való csatlakozás, mivel olyan funkciók, mint a több monitor (legfeljebb 16), az USB és a a Teams AV átirányítása, valamint a szkennerek támogatása csak akkor érhetők el, ha Windows-ról csatlakozik a felhasználó.


Windows 365 Cloud PC 3

CIO-dilemma:

felhő vagy nem felhő, ez itt a kérdés

A 2020-as év egyértelműen elhozta az áttörést: több, eddig szkeptikus partnerünk felhős migrációját segítettük a pandémia alatt, hogy szolgáltatásaikat, folyamataikat és működésüket zökkenőmentesen biztosítani tudják. Bizonyos esetekben ez inkább kényszer volt, mintsem tudatos döntés végeredménye, és a kényszer megosztja az IT-vezetőket is. A hibrid felhő előnyeiről, hátrányairól és a hibrid felhő infrastruktúráról olvasson többet itt:
Hibrid felhő migráció

Windows Virtual Desktop promó

30% kedvezmény jár 90 napig
az új ügyfeleknél indított D és Bs szérián beüzemelt Windows Virtual Desktop környezetek compute költségéből
- Az év végéig tartó promóciós időszakban történő aktiváció esetén
- Csak D és Bs szériás virtuális gépekre vonatkozik és január 1. előtt nem lehetett az előfizetésben WVD
- meghívó link: https://bit.ly/3z0dbWM - A részletekért hívjon bennünket most:
+36 (30) 525-2969

Olvasson többet Azure hibrid felhős megoldásainkról!

Együttműködés és a Microsoft 365

Tekintse meg akciós M365 office Basic / Standard / Premium / Apps ajánlatunkat!


M365 - A tökéletes produktivitás bárhol, bármely eszközön biztonságosan, olvasson a Microsoft 365 alapú munkaterületekről.

Outlook és Exhange online. Intelligensebb üzenet és naptárkezelés, SPAM szűrt és vírusírtott levelezés.

Onedrive és Sharepoint Információmegosztás és Közös munkavégzés. Hatékony és modern dokumentum tárolás és megosztás.

A részletek itt: Együttműködés és a Microsoft 365 (pdf)

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 409 vendég és 0 tag böngészi