WD RE4 SATA-III merevlemez-meghajtók

WD RaidEdition4 SATA-III HDD 1Az iparág legnagyobb kapacitású nearline meghajtója. A WD RE SATA merevlemez-meghajtói most 4 terabájtos kapacitással állnak rendelkezésre a legnagyobb tárolási igények kielégítése érdekében.

A legnagyobb teljesítmény az üzleti alkalmazások számára. A WD SATA 6 Gb/s átviteli sebességet biztosít, folyamatos 171 MB/s adatsebességgel és magas véletlenszerű I/O aránnyal.

WD RaidEdition4 SATA-III HDD méretek

WD RaidEdition4 SATA-III HDD 2Minőségre és megbízhatóságra tervezve.
1.2 millió órás MTBF osztályozással ezek a nagy teljesítményű meghajtók a megbízhatóság legmagasabb szintjét nyújtják napi huszonnégy órás működéssel, 100 %-os kihasználtság mellett.
Vibráció védelem. A továbbfejlesztett RAFF technológia kifinomult elektronikus rendszert használ a meghajtó felügyeletéhez, és valós időben csökkenti a lineáris és a forgásból eredő vibrációt. Az eredmény jelentős teljesítményjavulás az előző meghajtó generációkhoz képest magas vibrációjú környezetekben.

WD RaidEdition4 SATA-III HDD kép 1

WD RaidEdition4 SATA-III HDD 3Kettős működtető technológia. Olyan fejpozicionáló rendszer, amely két működtetővel rendelkezik, így az adatsáv(ok) feletti pozicionálás pontosabb. Az elsődleges működtető egy durva pozicionálást végez hagyományos elektromágneses működtető elv használatával. A második működtető piezoelektromos mozgatást használ a fejpozíció finomhangolásához a nagyobb pontosság érdekében. (2TB és nagyobb meghajtók).

StableTrac™ A motor tengelye mindkét végén rögzített annak érdekében, hogy csökkenjen a rendszer okozta vibráció, és a lemezek stabilak legyenek a pontos követés érdekében írás és olvasás közben. (2 TB és nagyobb).

Többtengelyű ütésérzékelőTöbbtengelyű ütésérzékelő Automatikusan érzékeli a legkisebb ütéseket is, és kompenzálja azokat az adatok védelme érdekében.

WD RaidEdition4 SATA-III HDD kép 2

RAID specifikus, időkorlátolt hibajavítás (TLER™) Megakadályozza az asztali meghajtókra jellemző elhúzódó hibajavítási folyamatokból eredő meghajtókiesést.

NoTouch növekvő terhelésű technológia A fej sosem ér hozzá az adathordozó felülethez, amely jelentősen csökkenti a fej kopását és megnöveli a szállítás közbeni adatbiztonságot.

WD RaidEdition4 SATA-III HDD kép 3

Meghosszabbított magas hőfokú beégetési teszt Mindegyik meghajtó alapos beégetett tesztelésen megy keresztül hőciklusokkal a megbízható működés garantálása érdekében.

Dinamikus repülési magasság technológia Az olvasó és író fejek repülési magassága valós időben beállításra kerül az optimális megbízhatóság érdekében..

WD RaidEdition4 SATA-III HDD kép 4
  Típus: Interfész: Méret: RPM: Kapacitás: Cache:  
WD4001FYYGSATA 6 Gb/s3.5 Inch 7200 32 MB4 TB 64 MB  
WD3000FYYZSATA 6 Gb/s 3.5 Inch7200 64 MB3 TB 64 MB  
WD2004FBYZ SATA 6 Gb/s 3.5 Inch 7200128 MB2 TB 128 MB  
WD1004FBYZSATA 6 Gb/s3.5 Inch7200 128 MB1 TB 128 MB  
WD5003ABYZ SATA 6 Gb/s 3.5 Inch7200 64 MB500 GB 64 MB  

CIO-dilemma:

felhő vagy nem felhő, ez itt a kérdés

A 2020-as év egyértelműen elhozta az áttörést: több, eddig szkeptikus partnerünk felhős migrációját segítettük a pandémia alatt, hogy szolgáltatásaikat, folyamataikat és működésüket zökkenőmentesen biztosítani tudják. Bizonyos esetekben ez inkább kényszer volt, mintsem tudatos döntés végeredménye, és a kényszer megosztja az IT-vezetőket is. A hibrid felhő előnyeiről, hátrányairól és a hibrid felhő infrastruktúráról olvasson többet itt:
Hibrid felhő migráció

Windows Virtual Desktop promó

30% kedvezmény jár 90 napig
az új ügyfeleknél indított D és Bs szérián beüzemelt Windows Virtual Desktop környezetek compute költségéből
- Az év végéig tartó promóciós időszakban történő aktiváció esetén
- Csak D és Bs szériás virtuális gépekre vonatkozik és január 1. előtt nem lehetett az előfizetésben WVD
- meghívó link: https://bit.ly/3z0dbWM - A részletekért hívjon bennünket most:
+36 (30) 525-2969

Olvasson többet Azure hibrid felhős megoldásainkról!

Együttműködés és a Microsoft 365

Tekintse meg akciós M365 office Basic / Standard / Premium / Apps ajánlatunkat!


M365 - A tökéletes produktivitás bárhol, bármely eszközön biztonságosan, olvasson a Microsoft 365 alapú munkaterületekről.

Outlook és Exhange online. Intelligensebb üzenet és naptárkezelés, SPAM szűrt és vírusírtott levelezés.

Onedrive és Sharepoint Információmegosztás és Közös munkavégzés. Hatékony és modern dokumentum tárolás és megosztás.

A részletek itt: Együttműködés és a Microsoft 365 (pdf)

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 271 vendég és 0 tag böngészi