A szerverbérlés szakértője 2011 óta a Servergarden

A szerver hoszting szolgáltatás mindig is bizalmi tevékenységnek számított, hiszen a szerverbérlést biztosító cégek egyszerre felelnek az adatbiztonságért és a visszaélések megakadályozásáért. Mindeközben pedig folyamatosan fejleszteniük kell az infrastruktúrát, hogy lépést tarthassanak a versenytársakkal és a piaci igények változásaival. Servergarden logo A GDPR még egy lapáttal rátett erre, hiszen tovább növekedtek az elvárások a szerver hoszting vállalkozásokkal szemben. Ilyen körülmények között is kiemelkedik egy közel tíz éve működő hazai cég, a Servergarden Kft.

Körültekintő indulás, szaktudás és elhivatottság: avagy hogyan vált piacvezetővé a Servergarden

A Servergarden alapítóinak célja a cég 2011-es indulása óta az ügyfélközpontú, nemzetközi szinten is kimagasló hoszting szolgáltatás nyújtása vállalati és magánszemélyeknek egyaránt.

Ehhez viszont szükség volt jelentős szakmai tapasztalat, és egy lelkes és elhivatott csapat összegyűjtésére – a Servergarden eleve kicsi, ám profi cégként indult, nem garázscégként, vagy egyetemisták startupjaként.

Az indulást részletes piacelemzés, aprólékos üzleti tervezés és megfelelő befektetői háttér megszerzése előzte meg az alapítók, Szekeres István ügyvezető és Hajmási Gergely kereskedelmi és üzletfejlesztési vezető részéről.

A piac egészen hamar megismerte és megkedvelte a Servergardent, köszönhetően a professzionális hozzáállásnak, ami viszont aligha valósulhatott volna meg az országos szinten legjobb műszaki csapat nélkül – márpedig a vezetőség az első perctől komoly figyelmet fordított arra, hogy a legjobb rendszergazdák, hálózati mérnökök és operátorok dolgozzanak a Servergardennél.

Ahogy mondani szokták: egy szervert bármikor lehet pótolni, ám egy jó szakembert aligha. Ezért is kiemelten fontos a Servergarden számára a kollégák megtartása, állandó képzése és motiválása, ami sokszorosan meghálálja magát.

Egy igazán profi rendszergazda sokkal többet tud kihozni ugyanabból a szerverből, mint egy közepes képességű, és ez megérződik a szolgáltatások színvonalán is. A menedzsment és a műszaki csapat együttes munkával, közös sikerként mutathatott be egy nyugati szemléletű szerver hoszting szolgáltatást: a lehető legjobbat adni megfizethető áron, és folyamatosan bővíteni a kínálatot.

A Servergarden legfőbb előnyei a stabilitás, a növekedés és a megbízhatóság

A világ gyökeresen megváltozott tíz év alatt. Az okostelefonok, a közösségi média, a felhőszolgáltatások és adatvédelmi kihívások egyaránt a mindennapok szerves részeivé váltak, olyannyira, hogy manapság elképzelhetetlen a civilizáció ezek nélkül.

Még az is használ felhő alapú megoldásokat, aki ezzel nincs tisztában, csak éppen ott a telefonján egy Google Drive vagy egy iCloud app, a számítógépén meg például Dropboxba menti a munkahelyi közös projekt anyagait.

A nagy multik kínálata és az internet használatának megváltozása magával hozta a szerverszolgáltatások változását is: a magánszféra, az adatbiztonság, a céges adatok zárt körben tartása mind fontosabbá vált.

A Servergarden pedig jó előre felkészült a kihívásokra. Az elsők között kezdett virtuális szerver bérlet (VPS) szolgáltatást, vagy SSD tárhelyeket kínálni magánszemélyeknek is megfizethető áron, ahogy tíz évvel ezelőtt elsőként kezdtek extra gyors Micro Blade fizikai szerverekkel hoszting szolgáltatást kínálni.

Az adatbiztonságra és a GDPR-megfelelésre is komoly hangsúlyt fektetnek, amiként ez vált mára az egyik legfontosabb fejlesztési iránynak a szolgáltatási színvonal fenntartása és a hardveres és szoftveres környezet folyamatos fejlesztése mellett. Aki a Servergardennél bérel vagy hosztol szervert, biztos lehet benne, hogy adatai éppen olyan biztonságban lesznek, amilyen magas színvonalú szolgáltatást kap.

Servergarden Hosting

A szerverbérlés szakértője 2011 óta a Servergarden.

A szerver hoszting szolgáltatás mindig is bizalmi tevékenységnek számított, hiszen a szerverbérlést biztosító cégek egyszerre felelnek az adatbiztonságért és a visszaélések megakadályozásáért. Mindeközben pedig folyamatosan fejleszteniük kell az infrastruktúrát, hogy lépést tarthassanak a versenytársakkal és a piaci igények változásaival.
Olvassa tovább a cikket!

Intel E5-2600 Xeon CPU

Konfiguráljon szervert Intel E5-2600 Xeon processzorral!

Az Intel bevezette a szerverpiac fő erősségét jelentő gyorsabb E5 Xeonokat. Az új processzorok számítási kapacitás és input-output tekintetében gyorsabbak és energiahatékonyabbak és a piacra való beszivárgásuk valójában már hónapokkal korábban elkezdődött.

Intel® Xeon® Processzor E5-2600 sorozat

Az Intel piacra dobta az E5-2600 családba tartozó Xeon CPU-kat. A chipgyártó számára óriási jelentőséggel bíró termékvonal új teljesítményszintet kínál az Intel alapú szerverek és munkaállomások számára.
Olvassa tovább a cikket!

Hírlevél feliratkozás

Please enable the javascript to submit this form

Kulcsszó

Minősítéseink

Servergarden Hosting

Servergarden logo

Online látogatók

Oldalainkat 1186 vendég és 0 tag böngészi