Intel DataCenter S4500 / S4600 SSD-k

Váltson hagyományos HDD-kről Intel DataCenter S4500 / S4600-as SSD-kre, hogy drámaian megnövelje szerverei hatékonyságát, növelje az adatvédelmet és csökkentse a kiadásokat!

Intel SSD insideAz egyik leghasznosabb adatközpont-beruházás a hagyományos HDD-k lecserélése a legmegbízhatóbb Intel DC S4500 vagy DC S4600-as SSD-kre, valóban megfontolandó. A második generációs Intel 3D NAND SSD család legújabb tagjai az Intel által fejlesztett SATA kontrollert tartalmaznak, vadonatúj és innovatív SATA firmware-t és az ipar jelenlegi legnagyobb sűrűségű 3D NAND memóriáját. Ezek a nagyon megbízható, tárhely-optimalizált SSD-k lehetővé teszik az adatközpont tulajdonosoknak, hogy csökkentsék a kiadásaikat, növeljék a szerver hatékonyságot és hogy minimalizálják a szolgáltatási zavarokat.

Intel DataCenter S4500 / S4600-as SSD

Az Intel SSD DataCenter S4500 és DC S4600-as tárhely inspirált modellek lehetővé teszik az adatközpont üzemeltetőknek, hogy optimalizálják a meglévő hagyományos infrastruktúrákat, illetve támogatják az üzleti növekedést.

Csökkentse a kiadásokat infrastruktúra kompatibilitással!

Maximális kompatibilitás a régi infrastruktúrával: az Intel SSD DC S4500 és DC S4600-as modellek a standard SATA csatolók révén lehetővé teszik a könnyen elvégezhető tárhely fejlesztéseket, amelyek minimalizálják a költségeket, az adatközpont modernizálását eredményezve. Ezek a legújabb generációs enterprise minőségű SSD-k akár a 3.2-szeresével is csökkenthetik az energia szükségletet és a hűtési követelményeket, értelemszerűen csökkentve az operációs költségeket a teljes adatközpontra vetítve.

Növelje a szerver-hatékonyságot, így több feladatot bízhat egy-egy kiszolgálóra!

A Intel 3D NAND TLC technológiáján alapulva, az Intel SSD DC S4500 és DC S4600-as modellek a kapacitások széles tárházát kínálják 240 GB-tól egészen 4 TB-ig (!), természetesen a megszokott 2.5”-os formátumban. A legnagyobb kapacitású modellek alkalmazásával az adatközpontok jelentősen meg tudják növelni a tárolt adatmennyiséget összehasonlítva pl. a régi 2 TB-os HDD-kel. De a legdrámaibb változás a teljesítmény növekedés lesz: akár 209-szer nagyobb IOPS/TB-tal is kalkulálhat, tehát több felhasználót támogathat és emelt teljesítményű szolgáltatást nyújthat a meglévő szerverpark ezzel növelve a hatékonyságot.

Fejlessze az adat megbízhatóságot!

A 3,2-szer alacsonyabb várható éves hibázási rátával (Annualized Failure Rate) számolva a HDD-hez képest az IT üzemeltető részlegek kevesebb idővel és alacsonyabb költséggel kalkulálhatnak az adattároló eszközök cseréjével és karbantartásával kapcsolatban. Az Intel SATA SSD-k zökkenőmentesen integrálódnak és egyértelműen csökkenteni fogják az alkatrész hibák esélyét. Ugyanennyire fontos, hogy az SSD installáció után, az innovatív új SATA firmware újraindítás és szerverleállás nélkül is képes befejezni az update-eket.

Minimalizálja a szolgáltatás-megszakításokat!

Az Intel évek óta élen jár a legmegbízhatóbb adatközpont SSD-k fejlesztésében és gyártásában, amely maximalizálja az szolgáltatás folytonosságát a szerverekben és a felhő-adatközpontokban. A megkérdőjelezhetetlen reputációt csak tovább öregbítik az Intel DC S4500 és DC S4600 SSD-k, melyek biztosítják a még hosszabb működési időt:

  • Egyenletesen szolgáltat nagyobb teljesítményt, ezzel a szolgáltatás szintjének folytonosságát emeli
  • End-to-end adatvédelem segít biztonságban tartani az adatot – még áramkimaradás esetén is
  • A 3,2-szer alacsonyabb várható éves hibázási ráta (Annualized Failure Rate) előre vetíti a meghibásodott meghajtók cseréjének alacsonyabb számát.
  • Az innovatív új SATA firmware újraindítás és szerverleállás nélkül is képes befejezni az update-eket.

Specifikációk

   

Kapacitás

S4500: 240GB, 480GB, 960GB, 2TB (1.92TB), 4TB (3.84TB)

S4600: 240GB, 480GB, 960GB, 2TB (1.92TB)

Teljesítmény

Max. 128 KB sequential read/write – up to 500/490 MB/s

S4500: Max. 4k random read/write – up to 72k/33k IOPS

S4600: Max. 4k random read/write – up to 72k/65k IOPS

Megbízhatóság

Designed for end-to-end data protection from silent data corruption, uncorrectable bit error rate < 1 sector per 1017 bits read

Fogyasztás

S4500: Active power 5.6W; Idle power 1.1W

S4600: Active power 5W; Idle power 1W

Csatoló

SATA 6 Gb/s

Formátum

2.5 in x 7 mm

Media

Intel 3D NAND, TLC

Garancia

5 éves garancia

Intel DataCenter S4500 / S4600 SSD banner

Servergarden Hosting

A szerverbérlés szakértője 2011 óta a Servergarden.

A szerver hoszting szolgáltatás mindig is bizalmi tevékenységnek számított, hiszen a szerverbérlést biztosító cégek egyszerre felelnek az adatbiztonságért és a visszaélések megakadályozásáért. Mindeközben pedig folyamatosan fejleszteniük kell az infrastruktúrát, hogy lépést tarthassanak a versenytársakkal és a piaci igények változásaival.
Olvassa tovább a cikket!

Együttműködés és a Microsoft 365

M365 - A tökéletes produktivitás bárhol, bármely eszközön biztonságosan olvasson a Microsoft 365 alapú munkaterületekről.

Outlook és Exhange online. Intelligensebb üzenet és naptárkezelés, SPAM szűrt és vírusírtott levelezés.

Onedrive és Sharepoint Információmegosztás és Közös munkavégzés. Hatékony és modern dokumentum tárolás és megosztás.

A részletek itt: Együttműködés és a Microsoft 365 (pdf)

CIO-dilemma:

felhő vagy nem felhő, ez itt a kérdés

A 2020-as év egyértelműen elhozta az áttörést: több, eddig szkeptikus partnerünk felhős migrációját segítettük a pandémia alatt, hogy szolgáltatásaikat, folyamataikat és működésüket zökkenőmentesen biztosítani tudják. Bizonyos esetekben ez inkább kényszer volt, mintsem tudatos döntés végeredménye, és a kényszer megosztja az IT-vezetőket is. A hibrid felhő előnyeiről, hátrányairól és a hibrid felhő infrastruktúráról olvasson többet itt:
Hibrid felhő migráció

Kulcsszó

Minősítéseink

Servergarden Hosting

Servergarden logo

Hírlevél feliratkozás

Please enable the javascript to submit this form

Online látogatók

Oldalainkat 323 vendég és 0 tag böngészi