A Covid-19 világszerte jelentős változásokat okozott a munkamodellekben. Napról napra egyre több szervezet alakul át a virtuális folyamatok és a távoli együttműködés révén. A bárhonnan történő munkavégzés képessége most elengedhetetlen, a közeljövőben - illetve már a jelenben - a hibrid munkavégzés az új norma.

Mi az a Windows 365?

A Microsoft elérhetővé tette azokat az eszközöket, amelyekkel a felhő erejét és biztonságát élvezheti és könnyedén használatba veheti a Windows 365 - Cloud PC-t, az új szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan hozzáférjen felhőalapú számítógépéhez. A Windows 365 hatékony, személyre szabott, teljes Windows-élményt nyújt a felhőben, bármilyen eszközön. Az operációs rendszer hátterét a Microsoft felhőbe vitte, beleértve az összes alkalmazást, adatot, beállítást és egy teljesen új, kifejezetten a hibrid világra szabott személyi számítástechnikai kategóriát hoz létre: a Cloud PC-t. A Windows-élmény egységes hozzáférést biztosít a Microsoft 365 alkalmazásaihoz, például a Word, az Excel, a PowerPoint és az Teams alkalmazásokhoz. Ott folytathatja a munkát, ahol legutóbb abbahagyta, mert a Cloud PC állapota változatlan marad, még akkor is, ha eszközt vált. A Windows 365 segítségével könnyedén beállíthatja és méretezheti a Cloud PC-ket az igényeinek megfelelően, és biztonságosan támogathatja a hibrid munkaerőt.

Windows 365 - Cloud PC

Kattintson: Windows 365, avagy az Ön Cloud PC-je

Miért válassza a Windows 365-öt?

A Windows 365 segít a munkáltatóknak megoldani azokat a kihívásokat, amelyekkel már jóval a világjárvány előtt is szembesültek. A Windows 365 három legfontosabb jellemzője, amit érdemes tudnia:

Teljesítmény:

A Windows 365 teljes PC-élményt nyújt a felhőből, lehetővé téve az informatikusok számára, hogy igényeiknek megfelelően gyorsan és egyszerűen növeljék vagy csökkentsék a felhasználói létszámot. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes alkalmazásukat, eszközüket, adataikat és beállításaikat a felhőből streameljék bármilyen - akár nagyon kis teljesítményű - eszközön, pl. NComputing vékony kliensen.

Egyszerűség:

A Windows 365 egyszerű és ismerős Windows-élményt kínál, és egyszerűsíti a telepítést, a frissítéseket és a kezelést - más VDI megoldásokkal ellentétben pedig a Windows 365 nem igényel virtualizációs tapasztalatot. A végpontra optimalizált Windows 365 használatával és a Microsoft Endpoint Manager segítségével a felhőalapú PC-k installálása és kezelése még egyszerűbb, mint a fizikai PC-k kezelése.

Biztonság:

A Windows 365 egyszerűsíti a biztonságot és a felhő erejét a Zero Trust elveit kihasználva. Az információk védelme és tárolása a felhőben történik, nem pedig az eszközön/kliensen.

Windows 365 - Cloud PC - szerver.hu

Hogyan kezdhetem el a Windows 365 használatát?

A Windows 365 két kiadásban érhető el: Windows 365 Business és Windows 365 Enterprise. A Business előfizetéssel rendelkező ügyfelek esetében 300 felhasználóban van limitálva és mindent online kezelhetnek a windows365.microsoft.com oldalon keresztül.
A Windows 365 Enterprise olyan szervezeteknek készült, amelyek a Microsoft Endpoint Managerrel szeretnék kezelni a felhőalapú PC-iket, és ki szeretnék használni a más Microsoft-szolgáltatások való integráció előnyeit is, beleértve az Azure Active Directory és a Végponthoz készült Microsoft Defender szolgáltatást. A Windows 365 Enterprise csomaghoz nincs licenckorlát megadva. A Windows 365 Enterprise használatához minden egyes felhasználónak rendelkeznie kell Windows 11 Nagyvállalati vagy Windows 10 Enterprise verziós, valamint Microsoft Endpoint Manager- és Azure Active Directory P1-licenccel. A Microsoft Endpoint Manager- és Azure Active Directory P1-licencek részei a Microsoft 365 F3-, a Microsoft 365 E3-, a Microsoft 365 E5-, a Microsoft 365 A3-, a Microsoft 365 A5-, a Microsoft 365 Business Premium verziós és a diákjogosultsággal kiegészített Microsoft 365 Oktatási verziós előfizetéseknek, illetve külön is megvásárolhatók.

A Windows 365 Enterprise - a felhasználók licencelése:

  • Windows Pro végpontokkal: Windows 10/11 E3 + EMS E3 vagy Microsoft 365 F3 / E3 / E5 / Business Premium.
  • Nem Windows Pro végpontokkal: Windows VDA E3 + EMS E3 vagy Microsoft 365 F3 / E3 / E5 / Business Premium.

Engedje meg, hogy megismerjük az igényeit és ajánlatot adjunk akár Windows 365, vagy akár Azure Virtual Desktop szolgáltatásra!

Bemutatkozik a Windows 365, a felhőalapú számítógép

A Windows 365 licencenként csak egy felhasználót engedélyez, és nem támogat több felhasználót egyetlen Cloud PC-n. A meglévő Windows 365 Business licencek nem konvertálhatók Windows 365 Enterprise-ra. Ha a Windows 365 Enterprise-ra egy olyan Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) szolgáltatón keresztül fizet elő, mint a Szerver.Hu, akkor bármikor kérhet tőlünk technikai támogatást a szolgáltatással kapcsolatban. A Windows 365 Business és a Windows 365 Enterprise közötti összehasonlító táblázatban megtekintheti, hogy megtalálja a vállalkozása számára legmegfelelőbb megoldást.

A Windows 365 a világ első felhőalapú PC-je. A Windows 365 segítségével a Windows hibrid helyi operációs rendszerré és felhőalapú operációs rendszerré válik. A szervezetek eldönthetik, hogy a helyileg telepített operációs rendszerrel rendelkező PC vagy a felhőalapú operációs rendszerrel rendelkező felhőalapú PC felel-e meg leginkább egy adott felhasználónak vagy szerepkörnek a szervezetben. A Microsoft az Azure Virtual Desktop terén is folytatja az innovációt azon szervezetek számára, amelyek mély virtualizációs tapasztalattal rendelkeznek és több testreszabási és rugalmassági lehetőséget szeretnének. A Windows hibrid helyi és felhőalapú operációs rendszerré való fejlődése lehetővé teszi, hogy Ön és szervezete mindig naprakész maradjon, és az adott környezethez a legjobb biztonsági beállításokat tegye lehetővé. Ebben a táblázatban a Windows 365 leggyakrabban használt verzióit és árazását megtalálja. Az összes termék azonnal megrendelhető tőlünk és nagyon rövid idő alatt csatasorba állítjuk és menedzseljük a szükséges W365 Cloud pc-ket.

Keressen bennünket egy ingyenes konzultációért!

Meghallgatjuk, milyen feladatai és IT kihívásai vannak
és javaslatot adunk az optimális megoldásra.

Tel: 06 (30) 525-2969, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

separator line

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 514 vendég és 0 tag böngészi