Intel® Remote Management Module

Intel Remote Management Modul

Ahogy egy cég infrastruktúrája nő, úgy nő a terhelés a már egyébként is túlterhelt IT személyzeten. Ez különösen igaz a földrajzilag szétterjedt környezetekre. A több épületben vagy távoli helyeken dolgozó dedikált, helyszíni adminisztrátorok szükségessége nagyon gazdaságtalan lehet. A szerverek erőforrásainak közvetlen elérése azonban kritikus annak biztosítása érdekében, hogy a rendszerek optimálisan működjenek és bármilyen felmerülő kérdésre azonnal megoldást lehessen találni. Az Intel bemutatta az Intel® Remote Management Module-t (RMM), mely segít maximalizálni az IT adminisztrátorok hatékonyságát. Az Intel RMM távoli szerver felügyeletet nyújt az IT személyzet számára, mely a cég méretétől függetlenül hatással lehet a szerver életciklusának szinte minden fázisában. Az Intel RMM használható a szerver telepítésekor, folyamatos termelés figyeléskor, és hibaelhárításkor, valamint szerver visszaállítás és karbantartás közben is. Az Intel RMM segítségével az adminisztrátorok biztonságosan hozzáférnek a teljes képernyős KVM tulajdonságokhoz. Hardver állapot megfigyelés, tökéletes teljesítmény szabályozás, és szoftver telepítés / karbantartás lehetséges anélkül, hogy a szervert bármikor megtekintené.

Szerver Állásidő Csökkentése

Felmerülő trendek felismerése és még gyorsabb reagálás.
Az Intel RMM lehetővé teszi szerver adminisztrátorok számára, hogy tudatosan megfigyeljék a szerver állapotát és segít felismerni a felmerülő trendeket, mielőtt a szerver leáll. 24/7 hozzáférést nyútjva, az Intel RMM lehetővé teszi az IT szakemberek számára, hogy szinte bárhonnan hibaelhárítást végezzenek és gyorsan reagáljanak – még olyan esetekben is, amikor az operációs rendszer omlott össze. Mivel az Intel RMM támogatja a távoli szerver hozzáférést, az IT szakértelmet egy helyen lehet központosítani és még hatékonyabban felhasználni.

Szerver Felügyeleti Költségek Csökkentése

Könnyű integrálás más Intel Szerver Termékekkel lehetővé teszi a tökéletes távoli hozzáférést és csökkenti az utazási időt és költségeket.
Az Intel RMM, egy földrajzilag szétterjedt környezetben, a szerver felügyelettel kapcsolatos adminisztratív személyzet és utazási költségek csökkentésével segíthet csökkenteni a szerver felügyeleti költségeket. A teljes távoli KVM funkcionalitás lehetővé teszi IT adminisztrátorok számára, hogy „kinyúljanak” és a távolból irányítsanak egy szervert, mintha a távoli üzlethelyen ülnének egy helyi billentyűzettel, egérrel és monitorral. A KVM (Kezboard, Video, Mouse) folyamat közben az adminisztrátorok helyileg csatlakoztatott USB egységeket is használhatnak a szükséges szoftverek és frissítések feltöltésére a távolból irányított szerverre. Akár az operációs rendszert is újra lehet tölteni anélkül, hogy a szervert bármikor megtekintené.

Könnyű Telepítés és Használat

Intel Remote Management Module

Könnyen telepíthető, szabvány-alapú szerver kezelés.
Az Intel RMM másodpercek alatt települ válogatott Intel® szerver alaplapok dedikált portjaira, felszabadítva a kulcsfontosságú bővítő csatlakozóhelyeket más alkalmazások számára. Telepítés után a kártya saját dedikált IP címét használja. Emellett az Intel RMM távoli KVM hozzáférést nyújt biztonságos (SSL) csatlakozáson keresztül sokféle támogatott böngészővel. A telepítés egyszerű: a kártya csatlakoztatása, a szerver elindítása, a böngésző megfelelő IP címre irányítása, és belépés. Végül az Intel RMM könnyen beépül kiegészítő szerver felügyeleti szoftvert - pl. az Intel® System Management Software-t - használó környezetbe.

Az Intel® Remote Management Module tulajdonságai és előnyei

Távoli KVM: teljes billentyűzet, egér és videó hozzáférést nyújt a szerverhez a hálózaton.
Virtual Media Redirection – lehetővé teszi a távoli OS és / vagy szoftvertelepítést és karbantartást, hozzáférést a helyileg csatlakoztatott USB eszközökhöz, mint pl. CD-ROM meghajtók és merevlemezek.
Dedikált Hálózati Kártya – Redundancia és sávszélesség szerint szegmentálja a felügyeleti forgalmat dedikált hálózatokra.
Beágyazott Webszerver – Az adminisztrátorokat, egy támogatott böngészővel, egy biztonságos SSL csatlakozással távoli szerverekhez csatlakoztatja, a rendszer állapotának megfigyelése és karbantartási feladatok ellátása céljából.

CIO-dilemma:

felhő vagy nem felhő, ez itt a kérdés

A 2020-as év egyértelműen elhozta az áttörést: több, eddig szkeptikus partnerünk felhős migrációját segítettük a pandémia alatt, hogy szolgáltatásaikat, folyamataikat és működésüket zökkenőmentesen biztosítani tudják. Bizonyos esetekben ez inkább kényszer volt, mintsem tudatos döntés végeredménye, és a kényszer megosztja az IT-vezetőket is. A hibrid felhő előnyeiről, hátrányairól és a hibrid felhő infrastruktúráról olvasson többet itt:
Hibrid felhő migráció

Windows Virtual Desktop promó

30% kedvezmény jár 90 napig
az új ügyfeleknél indított D és Bs szérián beüzemelt Windows Virtual Desktop környezetek compute költségéből
- Az év végéig tartó promóciós időszakban történő aktiváció esetén
- Csak D és Bs szériás virtuális gépekre vonatkozik és január 1. előtt nem lehetett az előfizetésben WVD
- meghívó link: https://bit.ly/3z0dbWM - A részletekért hívjon bennünket most:
+36 (30) 525-2969

Olvasson többet Azure hibrid felhős megoldásainkról!

Együttműködés és a Microsoft 365

Tekintse meg akciós M365 office Basic / Standard / Premium / Apps ajánlatunkat!


M365 - A tökéletes produktivitás bárhol, bármely eszközön biztonságosan, olvasson a Microsoft 365 alapú munkaterületekről.

Outlook és Exhange online. Intelligensebb üzenet és naptárkezelés, SPAM szűrt és vírusírtott levelezés.

Onedrive és Sharepoint Információmegosztás és Közös munkavégzés. Hatékony és modern dokumentum tárolás és megosztás.

A részletek itt: Együttműködés és a Microsoft 365 (pdf)

Minősítéseink

Online látogatók

Oldalainkat 383 vendég és 0 tag böngészi