WD RE4 SATA-III merevlemez-meghajtók

WD RaidEdition4 SATA-III HDD 1Az iparág legnagyobb kapacitású nearline meghajtója. A WD RE SATA merevlemez-meghajtói most 4 terabájtos kapacitással állnak rendelkezésre a legnagyobb tárolási igények kielégítése érdekében.

A legnagyobb teljesítmény az üzleti alkalmazások számára. A WD SATA 6 Gb/s átviteli sebességet biztosít, folyamatos 171 MB/s adatsebességgel és magas véletlenszerű I/O aránnyal.

WD RaidEdition4 SATA-III HDD méretek

WD RaidEdition4 SATA-III HDD 2Minőségre és megbízhatóságra tervezve.
1.2 millió órás MTBF osztályozással ezek a nagy teljesítményű meghajtók a megbízhatóság legmagasabb szintjét nyújtják napi huszonnégy órás működéssel, 100 %-os kihasználtság mellett.
Vibráció védelem. A továbbfejlesztett RAFF technológia kifinomult elektronikus rendszert használ a meghajtó felügyeletéhez, és valós időben csökkenti a lineáris és a forgásból eredő vibrációt. Az eredmény jelentős teljesítményjavulás az előző meghajtó generációkhoz képest magas vibrációjú környezetekben.

WD RaidEdition4 SATA-III HDD kép 1

WD RaidEdition4 SATA-III HDD 3Kettős működtető technológia. Olyan fejpozicionáló rendszer, amely két működtetővel rendelkezik, így az adatsáv(ok) feletti pozicionálás pontosabb. Az elsődleges működtető egy durva pozicionálást végez hagyományos elektromágneses működtető elv használatával. A második működtető piezoelektromos mozgatást használ a fejpozíció finomhangolásához a nagyobb pontosság érdekében. (2TB és nagyobb meghajtók).

StableTrac™ A motor tengelye mindkét végén rögzített annak érdekében, hogy csökkenjen a rendszer okozta vibráció, és a lemezek stabilak legyenek a pontos követés érdekében írás és olvasás közben. (2 TB és nagyobb).

Többtengelyű ütésérzékelőTöbbtengelyű ütésérzékelő Automatikusan érzékeli a legkisebb ütéseket is, és kompenzálja azokat az adatok védelme érdekében.

WD RaidEdition4 SATA-III HDD kép 2

RAID specifikus, időkorlátolt hibajavítás (TLER™) Megakadályozza az asztali meghajtókra jellemző elhúzódó hibajavítási folyamatokból eredő meghajtókiesést.

NoTouch növekvő terhelésű technológia A fej sosem ér hozzá az adathordozó felülethez, amely jelentősen csökkenti a fej kopását és megnöveli a szállítás közbeni adatbiztonságot.

WD RaidEdition4 SATA-III HDD kép 3

Meghosszabbított magas hőfokú beégetési teszt Mindegyik meghajtó alapos beégetett tesztelésen megy keresztül hőciklusokkal a megbízható működés garantálása érdekében.

Dinamikus repülési magasság technológia Az olvasó és író fejek repülési magassága valós időben beállításra kerül az optimális megbízhatóság érdekében..

WD RaidEdition4 SATA-III HDD kép 4
  Típus: Interfész: Méret: RPM: Kapacitás: Cache:  
WD4001FYYGSATA 6 Gb/s3.5 Inch 7200 32 MB4 TB 64 MB  
WD3000FYYZSATA 6 Gb/s 3.5 Inch7200 64 MB3 TB 64 MB  
WD2004FBYZ SATA 6 Gb/s 3.5 Inch 7200128 MB2 TB 128 MB  
WD1004FBYZSATA 6 Gb/s3.5 Inch7200 128 MB1 TB 128 MB  
WD5003ABYZ SATA 6 Gb/s 3.5 Inch7200 64 MB500 GB 64 MB  

Intel E5-2600 Xeon CPU

Konfiguráljon szervert Intel E5-2600 Xeon processzorral!

Az Intel bevezette a szerverpiac fő erősségét jelentő gyorsabb E5 Xeonokat. Az új processzorok számítási kapacitás és input-output tekintetében gyorsabbak és energiahatékonyabbak és a piacra való beszivárgásuk valójában már hónapokkal korábban elkezdődött.

Intel® Xeon® Processzor E5-2600 sorozat

Az Intel piacra dobta az E5-2600 családba tartozó Xeon CPU-kat. A chipgyártó számára óriási jelentőséggel bíró termékvonal új teljesítményszintet kínál az Intel alapú szerverek és munkaállomások számára.
Olvassa tovább a cikket!

Minősítéseink

DoclerNet Hosting

DoclerNet logo

Nézzen körül nálunk

Camelpark Camelpark.hu

SEO centrum, Google Pagerank

Realcom RealCom.hu

Microsoft OEM, OLP licenszelés

Online látogatók

Oldalainkat 60 vendég és 0 tag böngészi